Devin Buker upao u Jokićev tim na Ol-staru: Zvezda Sansa menja povređenog Lilarda

Bek Portlanda ima ozbiljnu zamenu

  • 0

Bek Finiks Sansa Devin Buker izabran je kao zamena za povređenu zvezdu Portland Trejlblejzersa Dejmijana Lilarda, a predlog Bukera je prihvatio komesar NBA lige Adam Silver.

On će se pridružiti Timu Lebron ovog vikenda kada se Džejmsovi izabranici suprotstave ekipi Janisa Adetoumba u Čikagovom Junajted centru na ol-star meču.

Buker je 24. igrač iz istorije Sansa koji je zaslužio dolazak na Ol-star i prvi još od Stiva Neša 2012. godine. Takođe, zameniće Lilarda i na takmičenju u zakucavanjima, u subotu.

Ol-star meč se će ove godine igrati po izmenjenom formatu jer će se timovi Lebrona i Janisa takmičiti posebno u svakoj od tri četvrtine za jednu od organizacija za koje igraju meč sa humanitarnim karakterom.

Lebronov tim igra za organizaciju "Čikago skolars", dok Adetokumbov sastav igra za "After school matters". Četvrta četvrtina neće biti vremenski ograničena, već će timovi igrati dok ne stignu do broja poena iz tri četvrtine pa plus 24.

To praktično znači da će se utakmica završiti košem, a ne zahvaljujući sireni. Da podsetimo, u timu Lebron ove godine igra i naš centar Nikola Jokić.

On je pre dve godine već učestvovao u šutiranju trojki i pobedio je, a iza sebe već ima ol-star iskustvo.

Svaka od ekipa je sastavljena od startera i rezervi. Startere bira publika svojim glasovima, a rezerve treneri, ali na kraju se organizuje "draft" gde svaki od dvojice kapitena biraju najpre startere, a onda i rezerve.

Video: Katastrofalno poluvreme crveno-belih: Mornar za 20 minuta razbio Zvezdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA