≫ 

Jeziva istina košarkaša San Antonija: Bio sam se navikao da me seksualno uznemiravaju i siluju

Luni Voker otkrio neke strašne detalje iz svog detinjstva

  • 3
luni voker Foto: youtube/DownToBuck

Košarkaš San Antonija Luni Voker je izneo uznemirujuće reči u jednom od svojih poslednjih objava na instagramu: tvrdi da je kao dečak bio seksualno uznemiravan, silovan i zlostavljan. 

Skoro je ošišao dugu kosu, njegov zaštitni znak godinama, više nema "ananas" frizuru koja ga je vratila u grozne dane kada je bio zlostavljan.

Snimak šišanja je prikazao na instagramu, a reči su same krenule...

- Prava istina je zbog čega sam počeo ovo da radim (puštanje kose) još u petom razredu osnovne škole. Bio je to moj beg od stvarnosti. Tokom tog leta bio sam kod više porodica. Neka imena ne želim da pominjem, poštedeću ih. Seksualno su me uznemiravali, zlostavljali i silovali, čak sam se i navikao na to, jer u tom uzrastu nisam shvatao šta je to - otkrio je jezivo iskustvo Voker, koji je u to vreme imao 10 godina. 

- Bio sam naivni klinac koji nije znao kako izgleda stvaran svet. Razmišljao sam samo o tome da je moja kosa jedino što mogu da kontrolišem. Moja kosa je ono što sam mogao da stvaram i da bude moje. To mi je ulivalo samopouzdanje - piše u nastavku Voker, koji je odrastao u mestu Reding, Pensilvanija, poznat kao ekstremno nasilan i opasan grad.

Pauza od košarke mu je pomogla da sagleda mnoge stvari iz novog ugla, razmišljao je duboko o sebi, o životu i onome što mu se desilo. Sada se oseća preporođeno.

- Zbog ovog virusa, počeo sam da se "gledam u ogledalo" i da vidim ko sam zaista iza zatvorenih vrata. Duga priča. Ukratko, pronašao sam mir i unutrašnju sreću kroz ovo putovanje božije volje. Oprostio sam svima, čak i ljudima koјi to ne zaslužuјu. Zašto? Јer јe to mrtvo, to je prošlo. Vreme nikoga ne čeka, pa zašto bih gubio vreme na njih? Moјe šišanje je bilo više od toga. Kosa mi јe bila maska iza koje sam skrivao nesigurnost zbog koje sam osećao da nisam spreman za ovaj svet. Ali sada je bolje nego ikad. Oterao sam starog sebe. Idem ka novom. Preporodio sam se mentalno, emotivno, fizički i duhovno. Život će uvek biti težak. Morate da igrate sa kartama koje su vam podeljene i pokušati da pobedite. A ako izgubiš, nikada niјe izgubljeno. To јe lekciјa. Znaјte samo da volim svakoga od vas - poručio je Luni Voker.

 
 
 
View this post on Instagram
The real truth as to why i started doing this early 5th grade, it was a cloaking device for me. During the summer of my 5th grade year I was around more family. Some that names will be left alone I was around more. I was sexually harassed, raped, abused, I even got accustomed to it because being at that age you don’t know what is what. I was a gullible curious kid that didn’t know what the real world was. I had a mindset that my hair was something that I can control. My hair was what I can make and create and be mine. And it gave my confidence. As of recently I wasn’t at my best. Previous History popping up in my head and it sucked mentally “demons”..... because of this virus, I began to truly look at myself in the mirror and see who I truly was even behind closed doors. Long story short I have found peace and internal happiness through this journey god willingly. I forgave everyone even the people that don’t deserve it why? Because it’s dead weight. Time doesn’t wait on anyone so why should I waste my time on it ? Me cutting my hair was more than a cut. My hair was a mask of me hiding the insecurity’s that I felt the world wasn’t ready for. But now better then ever. Out with old. In with the new. I have shed my skin mentally, emotionally, physically, and spiritually. Life will always be hard. Gotta play with the cards your dealt with and try and make a winning hand. And if you lose. It’s never a lost. It’s a lesson 🙏🏾. I’m gonna be off this for awhile still growing through this. Just know I love each and everyone one of y’all. Peace love and happiness 💕🙏🏾A post shared by Lonnie Walker IV (@buddah) on

Video: Ovi ljudi su seksualni prestupnici, a jedan je zbog silovanja bio na robiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA