≫ 

I Nikola Jokić ima korona virus! Srpski košarkaš morao da odloži povratak u SAD, nema simptome

Loša vest

  • 14
Nikola Jokić Foto: MN Press

Nikola Jokić je još jedan u nizu srpskih sportista kome je utvrđeno prisustvo virusa COVID-19 u organizmu.

Ovu vest potvrdio je američki novinar Adrian Vojnarovski koji je preneo da je Nikola testiran u Srbiji pre nedelju dana, da nema simptome, ali da mora da odloži put za SAD gde se krajem jula nastavlja NBA sezona.

Vest o pozitivnom nalazu za Jokića stiže istog dana kada je i najbolji srpski teniser Novak Đoković obelodanio rezultate testa urađenog nakon povratka iz Zadra.

Jokić i Đoković su se sreli pre 12 dana na oproštaju trenera Dejana Milojevića od Mege, uz njih je tu bila i plejada poznatih košarkaša i košarkaških trenera, a jedan od učesnika revijalnog meča, centar Partizana Nikola Janković, nekoliko dana kasnije potvrdio je da je zaražen virsuom COVID-19.

novak đoković i dejan milojević Foto: MN Press

Tada je bilo jasno da je samo pitanje vremena kada će dići do novih slučajeva, a upravo su i Jokić i Đoković među novozaraženim, istina ne može se sa sigurnošću tvrditi da su virus "zakačili" na pomenutom događaju.

Osim Novaka i Nikole, na oproštaju Milojevića bili su još Duško Vujošević, Predrag Danilović, Dejan Radonjić, Saša Obradović, Vlada Jovanović, Miško Ražnatović, Nemanja Dangubić, Nikola Rebić, Aleksa Avramović, Ratko Varda, Uroš Luković, Novica Veličković, Ognjen Jaramaz, Rade Zagorac, Nataša Kovačević, Žarko Čabarkapa...

Video: Đoković nosio Dimitrova kroz klub u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raspucin

    23. jun 2020 | 23:11

    Na kraju ce ispasti da samo kod nas ima tog virusa i da se od nas siri svetom

  • Аааа

    23. jun 2020 | 23:31

    Има ли ико да се бар накашљао мало од ових што имају корону?

  • Stevan

    23. jun 2020 | 22:53

    Za zaljenje ali kada se desilo Nole ce naci u tome poruku.Ko mi je prijatelj a ko ne? Bitno je da zna.Jer sve se ne desava slucajno.Vec sa razlogom.Maksimalno je pomagao svetski tenis.Treba da se oslobodi tog balasta i iz ovoga izadje i naravno jos jaci i zeljniji svega onoga sto u tenisu zeli da ostvari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA