≫ 

Vujošević više ne sarađuje sa Miškom Ražnatovićem: Legendarni trener promenio agenciju

Došlo je do promene posle dugog niza godina saradnje

  • 3
Miško Ražnatović, Duško Vujošević Foto: MN Press

Duško Vujošević nedavno je produžio ugovor sa Klužom, a zanimljivo je da je usput i promenio agenciju koja ga zastupa.

Vujošević će u ovom klubu nastaviti da radi kao koordinator mlađih selekcija i šef struke prvotimaca, a uz njega će raditi i Mihai Silvasan.

- Da budem iskren, kad sam prošle godine stigao u Kluž, došao sam sa rezervom. Nisam znao kakav je klub i kako ću se osećati u Rumuniji. Tokom sezone sam shvatio da nemam zašto da brinem - rekao je Vujošević, koji je posebno istakao da mu odgovara sredina jer ima sve na raspolaganju što se tiče i medicinskih aspekata.

Inače, produžetak saradnje je potvrdila i njegova nova agencija Olsta, dok je u prethodnom periodu Vujoševića zastupala agencija Beobasket pod vođstvom Miška Ražnatovića.

Nije za sada javno poznato kako i zašto je došlo do prekida saradnje između Ražnatovića i Vujoševića, ali ga je jednom nedavno legendarni stručnjak prozvao dok je bio selektor BiH.

Tada je Skoti Vilbekin trebalo da zaigra za BiH, ali je odabrao Tursku.

- U jednom momentu se pojavila priča da je Vilbekin hteo pasoš BiH, njegov agent Miško Ražnatović je zvao Seju Bukvu i mene. Sličnu priču imao je u Rumuniji. Trebao je dostaviti papir iz SAD kao potvrdu o nekažnjavanju. Onda je počeo da oteže, traži prostor za manevar. Meni je tada bilo sve jasno. Potom se pojavila informacija da Košarkaški savez Turske hoće da registruje Vilbekina, da bude bekap igrač. Mislim da je to nekorektno. Nekorektno i od Košarkaškog saveza Turske – rekao je tada Vujošević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    28. jun 2020 | 13:13

    "Легендаран" у Русији, Француској, Босни и Румунији...и нигде га нису дуго задржали...него јел му исплатили све рате ови код којих постао "легенда" уз помоћ државе? Судија? Отимања играча?

  • Trener

    28. jun 2020 | 22:15

    Pa da Misko je trebao davno da ga potera , jer komentari i nadimci raznatovicu od strane vujosevica su u namanju ruku bili neumesni i zluradi. Bravo za miska !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA