≫ 

Denver se raspao protiv Majamija: Jokić najbolji, duh Stefa Karija ušao u centra Hita

Tim sa Floride dominirao u Floridi, oslabljeni Nagetsi pokazali mnogo anomalija

  • 0
Heat Nuggets Basketball Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denver poraženi su od Majamija 125:105 u meču NBA lige koji je, kao što i rezultat govori, u potpunosti pripao igračima Hita.

Majami je najblaže rečeno deklasirao tim našeg Nikole Jokića, uz odličnu partiju srpskog centra koji je meč završio sa 19 poena, bio najefikasniji u svom timu, ali mnogo toga je još nedostajalo timu Majka Melouna da isparira raspoloženom rivalu.

Heat Nuggets Basketball Kevin C. Cox

Samo u prvom poluvremenu viđena je egal borba, taj deo meča završen je čak i vođstvom Nagetsa (57:56), delovalo je da će i nastavak biti jednako uzbudljiv, ali se onda igra tima iz Kolorada doslovce - raspala!

Treću četvrtinu Majami je dobio rezultatom 38:22 i bilo je jasno da od "kambeka" Denvera nema ništa, jer je tim iz Floride sa protokom vremena bio sve bolji, brži, kreativniji i što je najvažnije, precizniji.

Heat Nuggets Basketball Kevin C. Cox

Trijumf Majamija izneli su sjajni centar Bem Adebajo sa 22 poena, uz njega iskusni Džimi Batler sa istim poenterskim učinkom, ali niko nije ostavio jači utisak od centra ekipe Kelija Olinika.

Kanađanin je zablistao u poslednjoj četvrtini kada je priredio šou i retko viđenu šutersku predstavu koju je garnirao sa 20 poena, i to su mu bili svi poeni na utakmici!

Olinik je pogodio četiri trojke, "sipao" je iz svih pravaca, tri je zaredom pogodio, bio je nezadrživ bez obzira koji igrač Denvera je bio na njemu.

Olinik jednostavno nije umeo da promaši.

Podsetimo da je Denver i ovaj meč igrao bez pomoći udarnih igrača iz spoljne linije, Džamala Mareja, Gerija Herisa, Monteja Morisa i Vila Bartona.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA