≫ 

Kari Pešić: Ne bih imao nikakvu barijeru da vodim Partizan

Priznao je Pešić da do kraja sezone neće nikoga voditi

  • 24
Svetislav Pešić Foto: Marko Jovanović

Iskusni košarkaški stručnjak Svetislav Kari Pešić priznao je da ne bi imao nikakvu barijeru da preuzme Partizan, iako je u dva navrata vodio Crvenu zvezdu!

Pešić trenutno odmara u Minhenu, nakon što je početkom leta raskinuo ugovor sa Barselonom, a u razgovoru za "Sportski žurnal" je rekao:

- Da li bih vodio Partizan? Dobro pitanje, nisam o tome razmišljao. U ovoj sezoni ne, već sam doneo odluku da neću da treniram nijedan klub. Želim da vidim kako će se situacija sa pandemijom razvijati.

A na pitanje da li bi imao barijeru da preuzme Partizan, mada je kao igrač iz Pirota stigao upravo među crno-bele, Pešić je dodao:

- Što bih imao barijeru! Mada, logičnije je da budem trener Pirota, tamo sam počeo. Iako je možda primerenije da u Srbiji držim klinike, seminare, predavanja, eventualno nekom budem pomoćni trener. Još nisam doneo nikakvu odluku šta ću raditi u budućnosti.

- Kad bi znao da mi košarka za godinu dana neće nedostajati, objavio bih da prestajem. U tranziciji sam. Neću da kažem da sam završio karijeru, jer osećam da mogu još toga da pružim. Ali ne znam gde i kada.

Video: Stanojević: Nijedan protivnik nam nije stvorio toliko šansi kao Mačva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kgi

    4. novembar 2020 | 09:39

    Daj ne lozi franjevce,smrzli su se u svim sportovima ne polivaj ih.

  • Stipe Music

    4. novembar 2020 | 10:03

    A za kaj ne Repesa?

  • NDH

    4. novembar 2020 | 09:40

    Ne trebas nam,mi hocemo nekog naseg iz srca Zagreba,nekog ko je dobar u saopcenjima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA