≫ 

"Počeli smo kao balerine, ali smo se izvukli": Filipovski delimično zadovoljan posle pobede!

Crno-beli su katastrofalno odigrali prvo poluvreme

  • 5
Sašo Filipovski Foto: MN Press

Trener Partizana Saša Filipovski analizirao je poslednji meč crno-belih ovoj godini. U odloženoj utakmici sedmog kola Evrokupa su ostvarili trijumf nad Venecijom 79:59.

- Nisam bio zadovoljan načinom na koji smo igrali prvo poluvreme, pre svega kada je agresivnost u odbrani u pitanju. Radimo naporno na treninzima i onda se ponašamo kao balerine. Ne mogu time da budem zadovoljan – rekao je Filipovski.

Stvari su se znatno promenile u nastavku.

- U drugom poluvremenu smo bili mnogo bolji na obe strane terena. Popravili smo agresivnost, lopta se kretala dobro u napadu. Takođe, nismo imali toliko izgubljenih lopti (12 u prvom, 1 u drugom). Mogu da budem zadovoljan prikazanim u drugih 20 minuta – završio je Filipovski.

Video: Veličković o Top 16: Neće biti lako, ali treba hrabro ući

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    29. decembar 2020 | 23:09

    Bravo, bravo majstori!!!!!

  • VALJAK

    29. decembar 2020 | 23:44

    MI NISMO BILI DOBRI, VENECIJA JE BILA OCAJNA. ONA BI U ABA LIGI ISPALA. SA OVAKVOM IGROM ,RUSI BI NAS DOBILI 30 RAZLIKE. SASO OVO NISTA NE VALJA. MNOGO SLABO.

  • Djuka

    30. decembar 2020 | 09:21

    Alo konobaru,zakazes trening ujutru u pola sest i resen problem. To je tvoj problem sto oni igraju ko balerine a balerine i igraju a ovi se vucaraju po terenu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA