Partizan se raspitivao za povratak Birčevića, koga je letos otpustio

Ipak, posao je daleko od realizacije

  • 7
Stefan Birčević Foto: Marko Jovanović

Stefan Birčević ponovo je na meti Partizana. Crno-beli su se raspitivali za krilnog centra, koji je pod ugovorom sa japanskom Hirošimom i koji čeka da se skine blokada Japana za vize, da može da otputuje i priključi se novom klubu.

Iako su pojedini portali objavili da je Birčević na korak od crno-belih, to je prema našim informacijama, daleko od realizacije i realnija opcija je da on karijeru nastavi u Hirošimi, sa kojom i ima ugovor.

Hirošima je nedavno na svom sajtu objavila da je raskinula ugovora sa Mark Sejnt Fortom, što je pokazatelj da se čeka Stefan Birčević.

Podsetimo, Birčević je letos otpušten iz Partizana, pošto je tadašnji trener Vlado Šćepanović utvrdio da mu nije potreban. Birčević je bio razočaran i iznenađen takvom odlukom.

Potom je potpisao za Borac iz Čačka, za koji nije stigao da debituje, već je potpisao za japansku Hirošimu. Ukoliko ni za Japance ne debituje, već se vrati u Partizan, postaće jedinstven slučaj u svetu košarke, koji je za šest meseci četiri puta menjao klub, a nije zabeležio nijedan zvaničan nastup.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    8. januar 2021 | 10:53

    Потез године прелазног рока.👏👏👏Скоро сам убеђен да ће одбранити седмо место у аба

  • Rade

    8. januar 2021 | 10:28

    V. Scepanovic je UNISTIO Partizan!!! Najveci krivci sto je on postavljen za Trenera je Uprava znali su da ON nije sposoban da samostalno vodi Ekipu i zato nema sanse da budemo medju prve 4 ekipe!!!!

  • Zis

    8. januar 2021 | 11:06

    Opasan igrac ,pa zar nije kod Sase Djordjevica igrao pre Jokica hahahahahah .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA