≫ 

Jokić može sve, ali jedno ne - da zaustavi moćnog "Bobinatora"

Bivši centri Mege vodili su zanimljive duele

  • 3
boban marjanović Foto: youtube/Z. Highlights

Kada na jednoj strani imate Nikolu Jokića, na drugoj Luku Dončića, teško da bilo koji drugi igrač može da sebe stavi u prvi plan, a istina je da su, osim Srbina i Slovenca, sjajan meč Dalasa i Denvera, svaki na svoj način, obeležila još nekolicina igrača - i naš Boban Marjanović.

Bobi je odigrao najbolji meč sezone za njega, dao je doprinos sa 12 poena i 4 skoka, uz uobičajenu dominaciju u reketu gde je jednostavno nenadmašan za čuvare. Visinski im je potpuno van dometa kada digne ruke i ustremi se na obruč.

To važi i za Nikolu Jokića, koji je možda napadački superioran, inteligentan i efikasan, upravo je takav bio protiv Teksašana, ali kada treba da se odbrani od "Bobinatora", tu je već bio potpuno inferioran.

Upravo je nekoliko svojih poena Boban dao preko Joića, tačnije iznad njega, pošto je dobijao dobre pasove od Dončića i saigrača. Lako je Bobi rešavao svaku takvu situaciju, često uz faulove, i na najbolji način koristio dobijenu minutažu trenera Rika Karlajla.

Video: Ovo je Nikolina kopija: Američki komičar totalno skinuo Jokićeve pokrete

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA