Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • rade

    13. februar 2021 | 15:00

    Ovp je kao i uvek za tudjmanovce da pobede Srbe.Ne radi se ovde o nicemu jer je ovo beznacajna utakmaca.Ali posto su. Sve izgubili njihove frakcije im sve oprastaju ako pobede Srbe.

  • Veljko

    13. februar 2021 | 14:12

    Kolika je ovde mržnja izmedju srba da to nije normalno, ljudi ovo je samo sport al mi ne bi bili srbi da ne radimo ovo što radimo, opšte je poznato da smo se uvek kroz istoriju delili i medjusobno ubijali... Samo, ovde je jedini problem koliko ja vidim ta usadjena mrznja prema bratu srbinu i najradije bi ga ubio da samo ja postojim, navijačima zvezde previše su isprali mozgove da ne znaju šta rade više, zašto tolika mržnja prema braći koja navijaju za drugi klub zašto toliko mrzite, realno je stanje da su i jedan i drugi klub iz beograda, samo sa različizim načinom osnivanja i nikako ne možete vaš klub nazivati stubom srbstva ako ga je osnovala udba i ubice dražine i toliko izmišljate o beogradakom partizanu i njegovim navijačima da bi prikrili kakva je zvezda bila i koji su ciljevi bili njenih osnivača (istrebljenje srbskoga roda) tako da vam nije na časti da toliko vredjate svoju braću srbe nego prihvatite svoju istinu i ne namećite deci za koga će navijati samo im pričajte istinu i oni će sami odlučiti batalite više da im punite glavu tim lažima kako bi održavali većinski broj navijača u ovoj jadnoj napaćenoj zemlji Srbiji!!!

  • Slaviša

    13. februar 2021 | 13:58

    Kolika mržnja udbinih sinova prema jednom beogradskom klubu, al i ne treba da nas čudi jer su od samog osnivanja bili antisrpski orjentisani kako tada njihov osnivač krcun tako i današnji klinac koji voli njegovu tvorevinu, udbina je to škola od malih nogu. Jedino ne mogu da ih razumem što brzo zaboraviše svoj klub ali čak i sad kao navijači novonastolog kluba iz železnika ostali su u duši oni stari antisrbi i udbaši, valjda je to zbog prevelike mržnje prema Partizanu ipak im je on godinama kako dok su bili navijači zvezde tako i dan danas kao navijačima kluba iz železnika nikada nije prestao da nabija neizlečive komplekse!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA