≫ 

Radonjić emotivan posle Kupa: Mnogi nisu ovo očekivali od nas, ali na Zvezdu uvek morate da računate

Radonjić se trijumfalno vratio na Mali Kalemegdan i klubu doneo prvi trofej u sezoni

  • 4

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegova ekipa odigrala dva različita poluvremena, kao i da je kontrolisala situaciju u drugom poluvremenu tokom finala Kupa Radivoja Koraća protiv Mege.

Radonjić je bio emotivan tokom izlaganja, rekavši da je Zvezdu pred Kup pokosila situacija zbog koje je je pokošen čitav svet, kao i da mnogi zbog toga nisu očekivali od crveno-belih da na kraju osvoji trofej, ali da je Zvezda takav klub da uvek na nju mora da se računa kao kandidata za najviši plasman.

- Što se tiče samog meča mislim da smo odigrali dva različita poluvremena, grešili smo mnogo u prvom, a mlada i talentovana ekipa Mege je to vešto koristila, u drugom smo odigrali pametnije, došli smo do prednosti i kontrolisali smo meč do kraja. Čestitam klubu na trofeju, ne bih pričao mnogo o detaljima i svime što nas je pratilo pred ovaj Kup.

- Uradili smo nešto što se možda od nas nije očekivalo, ali na Zvezdu uvek morate da računate, jer Zvezda uvek treba da bude na ovom mestu i da se bori za pehar, pokosila nas je situacija koja je pokosila čitav svet. Ali već sutra nas čeka priprema za meč protiv Borca, posle svega što smo ovde imali, neće biti lako - istakao je Dejan Radonjić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo jako

    15. februar 2021 | 11:08

    Uzeo si kup Radonjaaaaa....Bravo majstore stobom smo i navikli na osvajanja,pehare....Bice jos samo lagano

  • Obi

    15. februar 2021 | 00:02

    Jedan je Dejo Radonjic🏀🏀🏀🏆🏆🏆🏆💯💪🏿💪🏿💪🏿

  • Cc

    15. februar 2021 | 04:57

    Pa bili smo favoriti normalno da cemo osvojiti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA