Kokoškov se podsetio nesreće iz mladosti: „Šta da sam izgubio nogu, da nisam mogao da hodam?“

Selektor Srbije je u mladosti doživeo tešku saobraćajnu nesreću zbog koje je morao da digne ruke od igračke karijere

  • 0
igor kokoškov Foto: MN Press

Selektor nacionalnog tima Srbije i aktuelni trener Fenerbahčea, Igor Kokoškov uspeo je da preokrene sezonu u svoju korist. Nakon prilično lošeg starta, turski klub vezao je deset pobeda u Evroligi i sada je ozbiljan kandidat za plasman u plej-of. A sa reprezentacijom naše zemlje, ovaj stručnjak se domogao plasmana na Evropsko prvenstvo.

U razgovoru sa Džoom Arlauckasom, u popularnom podkastu specijalizovanog portala Eurohups, Kokoškov se dotakao, za sebe, jedne prilično teške teme. On je bio jedan od talenata koji su obećavali u nekadašnjoj Jugoslaviji, ali je zbog saobraćajne nesreće morao da digne ruke od igračke karijere.

- Gotovo 11 meseci sam bio u bolnici zbog različitih razloga. Imao sam nekoliko operacija. Jedan deo mene bio je srećan, govorio sam sebi da je moglo biti i gore. Šta da sam izgubio nogu, da nisam više mogao da hodam? – rekao je Kokškov.

Iskusni stručnjak se oporavio od nesreće i ostavio je te loše i tužne dane iza sebe. Ispostaviće se da se u potpunosti ostvario u ulozi trenera.

- Sreća može da ti da šansu koju možda i ne zaslužuješ, ali u svakom slučaju ćeš u nekom trenutku pokazati svoje pravo lice. Ako si uspeo u ovom poslu, znači da ima nešto dobro vezano za tebe – zaključio je selektor Srbije.

Video: Kao od šale: Najviši košarkaš na svetu, zakucava sa zemlje bez skoka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA