≫ 

Jokiću stiglo atraktivno pojačanje "u minut do 12", totalni remont Orlanda

Evan Furnije se seli u Boston,a Eron Gordon na pragu dolaska u Denver. Nikola Vučević je nešto ranije prešao u tabor Čikago Bulsa

  • 0
eron gordon Foto: Tanjug/Ap

Već sada, poslednjeg dana trejda u NBA ligi, jasno je da je najveće promene u igračkom kadru pretrpeo Orlando Medžik koji kreće u potpuni remont ekipe.

U toku dana, tim sa Floride je poslao svog najboljeg igrača Nikolu Vučevića u Čikago, a samo nekoliko sati kasnije stigle su potvrde da tabor Medžika napuštaju još dvojica, uz Vučevića, ponajboljih igrača ekipe.

U pitanju su Evan Furnije (28) i Eron Gordon (25).

Američki mediji prenose da je francuski šuter pred prelaskom u Boston Seltikse, a Gordon je pred vratima Denvera, koji je takođe danas završio trejd iskusnog centra Džavela Mekgija. 

Srpski centar Nikola Jokić je u ovoj dvojici igrača definitivno dobio važne adute, preko potrebne ekipi Majka Meluona, koja u dosadašnjem delu sezone nije nikoga ubedila da može ići do samog kraja u šampionskoj trci.

Sa Mekgijem Nagetsi su dobili proverenog igrača za jači reket, dok Gordon nosi sa sobom reputaciju jednog od najatraktivnijih igrača lige i nekoga ko svojom energijom može doprineti boljitku svakog tima.

I Boston može biti zadovoljan poslom sa Orlandom, jer je Furnije jedan od najboljih šutera lige, sa svojim iskustvom donosi Seltiksima jaču spoljnu liniju, dok je Orlando zauzvrat dobio prava na dva pika iz druge runde drafta.

Furniej je ove sezone beležio 19.7 poena u proseku po meču, i ovo mu je već deveta sezona u najjačoj ligi sveta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA