"Sjajno je prihvatio ulogu, zna kako da pomogne": Jokić hvali svog najnovijeg saigrača posle pobede

Denver je noćas pregazio Atlantu za koju je nastupio Bogdan Bogdanović – 126:102

  • 0
Nikola Jokić Foto: Screenshot / Youtube

Slede neka nova vremena za Denver. Svi se nadamo da će biti bolja i da će najnovija pojačanja pred sam trejd dedlajn doneti novi kvalitet timu Majkla Malouna, te tako pogurati Nikolu Jokića ka tituli najkorisnijeg igrača u NBA ligi. Nagetsi su noćas uspeli da ubedljivo slave protiv Hoksa (126:102), a srpski igrač bio je blizu tripl-dabla za samo tri četvrtine provedene na terenu.

Njega Maloun nije ni puštao na teren u završnici, pošto je sve bilo rešeno i želeo je da ga odmori. Strateg Denvera želeo je da vidi kako će se u novom timu snaći Aron Gordon i reklo bi se da je ovaj momak ispunio očekivanja sa 13 poena uz dva skoka i jednu asistenciju. Dovoljno da dobije pohvale od našeg Nikole.

- Mislim da je da je sjajno prihvatio ulogu. Zna zbog čega je došao, zna kako da pomogne i to radi. Pokušaće da bude najbolji što može. Nije se previše ni trudio za solidnu igru, ali ono što je uradio je bilo dobro za debi. On je veliki atleta. Može brzo da promeni tempo, deli lepe asistencije, tako da se nadam da će samo biti još bolji – rekao je Jokić.

Mnogo je srpski košarkaš bio veseo na svojoj klupi i sa velikim žarom je ispratio nekoliko poteza Džamajkla Grina, za kojeg je takođe imao reči podrške i pohvale.

- Kada nisam toliko umoran, skačem posle svakog dobrog poteza. Nije bitno ko je u pitanju. Tužno je da ne podržiš nekoga ko daje sve od sebe, on se za sve trudi. Njemu je apsolutno sve važno – istakao je srpski košarkaš.

Kada se prebacio na naš jezik, Jokić se zbunio, pa je u jednom trenutku reč košarka zamenio sa engleskom verzijom, što je pomalo nasmejalo novinare.

- Nekada se desi da daš šest poena,a da čuvaš najboljeg igrača, a nekada ćeš dati 25 poena. Mislim da je naš tip basketballa, Bože me sačuvaj, naš tip košarke drugačiji od ostalih – zaključio je Nikola posle pobede nad Atlantom.

Video: Igokea pregazila Zadar i prišla još jedan korak plej-ofu ABA lige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA