Bez Lebrona, ništa od derbija Los Anđelesa: Klipersi razbili oslabljene Lejkerse

Dejvisa nema već odavno, a otkad nema ni Lebrona, Lejkersi ne mogu da se povežu i uz promenjenu taktiku ne uspevaju da ispariraju ostalim gigantima u NBA ligi

  • 0
Pol Džordž Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Los Anđeles Klipersa bez problema su savladali Lejkerse sa 104:86, a sve više je vidljivo odsustvo Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa u sastavu "jezeraša".

Klipersi od prvog do poslednjeg sekunda nisu ispuštali prednost, a ona je išla najviše do +24, tako da nisu ni daleko završili od najvećeg vođstva.

Dejvisa nema već odavno, a otkad nema ni Lebrona, Lejkersi ne mogu da se povežu i uz promenjenu taktiku ne uspevaju da ispariraju ostalim gigantima u NBA ligi.

Tako su Klipersi stigli lako do pobede, a najefikasniji je bio Markus Moris sa 22 poena uz sedam skokova, dok je viđen i dabl-dabl Kavai Lenarda od 19 poena i 10 skokova uz osam asistencija.

Kod poražene ekipe, Montrezl Harel je sa 19 poena bio ponajbolji, pratili su ga Horton Taker sa 15 i Gasol sa 11, ali to su svi igrači koji su imali dvocifreni učinak.

Video: Nije pametno ostavljati Bobija samog na poludistanci: Centar Vašingtona je to shvatio na bolan način

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA