Jokić bi mogao i na takmičenje u najboljem zakucavanju: Odbrana Klipersa bez leka za srpskog igrača!

Prolazio je srpski košarkaš kroz odbranu kao vreli nož kroz puter

  • 1
Nikola Jokić Foto: Tanjug / AP

Ne samo da Nikola Jokić beleži sjajne brojke u NBA ligi, već to čini sa mnoštvom sjajnih poteza. Takav je slučaj bio i na noćašnjem meču protiv Los Anđeles Klipersa, koji je Denver dobio rezultatom 104:110. Naš košarkaš je završio sa 30 poena na svom kontu, a već smo vam pisali o fantastičnoj asistenciji o kojoj Amerikanci bruje nakon meča.

Ali nije to bio jedini Jokićev potez za divljenje. Naprotiv, prilično efektno je bilo i jedno njegovo zakucavanje na drugom kraju terena, pa se mnogi sa pravom pitaju da li srpskog igrača treba prijaviti za čuveni dank-kontest (takmičenje u zakucavanju) na Ol-Star utakmici. Objektivno gledano, ne bi se obrukao, što možete pogledati u videu na početku vesti.

Video: Jokić školovao Zubca: Pričaju da je Jokić spor, a on protutnjao pored Hrvata kao brzi voz!

A Nikola se noćas istakao još jednim sjajnim prodorom na drugom kraju terena. Iako mnogi smatraju da srpski igrač nema atletske predispozicije i da nije dovoljni brz, on je u najmanju ruku protutnjao pored Zupca i položio na drugi obruč. Niko nije mogao da veruje šta gleda.

Nama samo ostaje da se nadamo da će Nikola nastaviti sa sjajnim partijama i u narednim noćima, te da će tako zapečatiti titulu najkorisnijeg u ligaškom delu sezone. Na dobrom je putu da to ostvari, a dobija sve veću podršku američke javnosti.

Video: Najatraktivniji tandem u NBA: Jokić samo pokaže Gordonu očima gde treba da skoči i sledi alej up!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA