≫ 

Srećan Vaskrs iz Kolorada! Hristos vaskrse: Jokić čestitao vernicima veliki hrišćanski praznik

Srpski košarkaš je podario još jedan dabl-dabl svim ljubiteljima košarke protiv Klipersa

  • 4
Nikola Jokić Foto: Youtube / Printscreen

Opet nas je Nikola Jokić kasno noćas oduševio sjajnom partijom. U pobedi protiv Los Anđeles Klipersa dobacio je do čak 30 poena, a da se nije oznojio, pošto je u poslednjoj deonici do poena stizao samo sa linije za slobodna bacanja. Njegov Denver je pobedio i došao je na treće mesto Zapadne konferencije.

A Nikola je imao šta da poruči ljudima u našoj zemlji. Pošto se danas slavi najradosniji hrišćanski praznik, Jokić je rešio pre svega da čestita svima uz tradicionalni pozdrav.

- Za početak da našim gledaocima čestitam Uskrs. Hristos Vaskrse! Neka ga lepo provedu, kako treba – rekao je Nikola.

On dodaje da je ključ pobede bio taj što je klupa odigrala na jako visokom nivou, te da su svi rezervni igrači imali pozitivnu plus-minus statistiku.

- Super utakmica za nas, ceo meč smo bili tu, u četvrtoj deonici smo otišli na +10. Klupa je odigrala dobro, ozbiljno su igrali, svi su bili u plusu. Završili smo gusto, ali ne toliko. Pogađali su neke šuteve i na kraju, eto, šest razlike za nas. Najvažnije za nas. Sada smo treći, videćemo šta će dalje biti – ističe Jokić.

Za kraj, dotakao se i svog velikog prijatelja i saigrača, koji trenutno odsustvuje sa terena zbog povrede. Reč je o Džamalu Mareju, koji izvesno neče igrati ni u plej-ofu.

- Ne može da dočeka da se bavi bilo čim što ima veze sa košarkom. Sada gleda naše utakmice, navija. Imali smo nekoliko sastanaka zajedno u poslednjih par dana. Mislim da mu sada samo treba da se opusti i da se brine za sebe – zaključio je Jokić.

Video: Jokić školovao Zubca: Pričaju da je Jokić spor, a on protutnjao pored Hrvata kao brzi voz!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мики

    2. maj 2021 | 14:12

    Превасходно, велики човек, патриота, а потом и спортиста за узор свима: Ваистину Воскресе, добри човече!

  • Nebojsa

    2. maj 2021 | 15:56

    Vaistinu Vaskrse

  • Vuk

    2. maj 2021 | 14:51

    Jokiću, voli te Sombor i Vojvodina!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA