≫ 

Gledajte i divite se: Pokuševski do rekorda karijere, mladi Srbin rasturio Kliperse!

Kakva noć mladog srpskog asa!

  • 4

Mladi srpski košarkaš Aleksej Pokuševski ukrao je šou, ne samo na meču njegove Oklahome koja je iznenadila Los Anđeles Kliperse sa 117:112, već čitave NBA noći pošto je stigao do rekorda karijere!

Pokuševski je sa 29 poena bio najefikasniji igrač meča, a za tri poena je prosto briljirao (6/9). Uz 4/10 za dva i 3/4 sa slobodnih bacanja, te osam skokova i dve asistencije, Aleksej je imao svoje veče.

Ne samo što je zadivio statistikom, Pokuševski je pri rezultatu 112:112 pogodio odlučujuću trojku od koje se protivnik nije oporavio u poslednjem minutu.

Za pobedu nad Klipersima je neophodno da se još neko uključi, a srpski mladi as je imao pomoć od Hola koji je dodao 25 poena uz 10 skokova, kao i Brauna koji je sakupio 24 poena uz čak 18 skokova.

Sa druge strane, Man je upisao 19 poena, dok su Ferel i Skrub dodali po 14 poena, ali je to bilo nedovoljno da se ostvari bolji rezultat protiv raspucanog Tandera.

Video: Zvezda uvela navijače u Pionir protiv Budućnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA