≫ 

Sjajna igra, brate: Šek O'Nil na urnebesan način progovorio na srpskom i čestitao Jokiću na partiji

U studiju su se svi zgledali, ni srpskom košarkašu nije bilo jasno šta je O'Nil prvo izgovorio, ali onda je sve došlo na svoje mesto uz širok osmeh

  • 3
Nikola Jokić

Foto: Instagram / Printscreen

Nastavio je Nikola Jokić da dominira NBA ligom. Srpski košarkaš prosto je blistao u dresu Denvera, u noćašnjoj pobedi protiv Portlanda postigao je čak 38 poena uz osam skokova i pet asistencija, čime je zasenio sve ostale na terenu i uveo ovu seriju u potpuni egal.

Nije ova partija prošla ispod radara ni Šakilu O'Nilu, koji ga je prethodno kritikovao i glasno govorio kako ne treba da postane novi MVP lige. Srpski košarkaš je na najbolji mogući način - partijom na terenu pokazao da i te kako zaslužuje da uzme trofej namenjen najkorisnijem igraču.

A može se reći da će Šek do kraja plej-ofa i moći da prozbori koju rečenicu na srpskom, pošto je u komentaru sa Jokićem po završetku utakmice pokušao da mu čestita govoreći upravo na našem jeziku. Isprva nikome nije bilo jasno šta je rekao, ali je iz drugog pokušaja momak iz Sombora razumeo poruku.

- Sjajna igra, brate - slamao je jezik O'Nil dok je govorio na srpskom, a na Jokićevom licu video se širok osmeh.

View this post on Instagram

A post shared by NBA on TNT (@nbaontnt)

 

Posle toga, Šakil je u studiju objasnio kakvu poruku je poslao našem košarkašu gledaocima, a oni su se složili da je to bio sasvim solidan pokušaj, s obzirom na to da je engleski potpuno drugačiji od srpskog.

Video: Entoni bacio Jokića na parket: Provokacije nisu sprečile Denver da ih počisti i vrati seriju na 0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA