≫ 

Srbija bez dva bitna igrača u kvalifikacijama za OI

Zbog povreda neće moći da nastupe Lučić i Gudurić

  • 1
Marko Gudurić Foto: Marko Jovanović

Košarkaška reprezentacija Srbije nastupiće na kvalifikacionom turniru u Beogradu za plasman na Olimpijske igre bez još dva bitna igrača.

Naime, Marko Gudurić i Vladimir Lučić neće biti u prilici da igraju zbog povreda.

Kako je saopštio KSS oni će nastaviti sa medicinskim tretmanom kako bi se osposobili za eventualni nastup na Olimpijskim igrama.

Podsetimo, Miroslav Raduljica je morao da odustane od reprezentativnih obaveza zbog povrede stopala, iako se među prvima pojavio na okupljanju 12. juna. Marko Gudurić je zbog problema sa tetivom morao na terapije u Minhen.

Ognjen Jaramaz je u startu otpao zbog povrede koju je zaradio u finišu klupske sezone. Nemanja Nedović je potvrdio da zbog posledica virusa korona koje i dalje oseća još ne trenira i samim tim ne može da pomogne Srbiji na putu ka Tokiju. Aleksa Avramović se takođe povredio, iako je igrao na Akropolis kupu.

Kao što je poznato u kvalifikacijama neće biti ni Bogdana Bogdanovića koji igra finale Istočne konferencije NBA lige sa svojom Atlantom, dok je Nikola Jokić odlučio da ovo leto ne igra za nacionalni tim.

Video: Od Priboja do NBA lige: Dvokorak Marka Gudurića kojim se ređe ide

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Senna

    23. jun 2021 | 23:05

    Momci, ko god da igra, možete da pobedite bilo koga, vi ste košarkaška elita zemlje košarke i zaslužujete to mesto u reprezentaciji! Brz oporavak svima, spremajte se za OI! IGRAJ I POBEDI, PONOSNO SE VRATI!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA