≫ 

Zvezdina opaska na dolazak Lazarevića: "U skladu sa realnim mogućnostima, bez milionskih transfera"

Zanimljiv pasus na sajtu crveno-belih...

Dejan Radonjić i Nebojša Čović Foto: MN Press

KK Crvena zvezda je promovisala četvrto letnje pojačanje u vidu Stefana Lazarevića koji je stigao iz FMP Železnika.

Zanimljivo je da su u tekstu o angažovanju Lazarevića na svom zvaničnom sajtu crveno-beli iskoristili poslednji pasus da "bocnu" večitog rivala iz Humske, koji je u petak uveče objavio zvanično dolazak Kevina Pantera, verovatno najskupljeg igrača u istoriji srpske košarke.

- KK Crvena zvezda kao jedini predstavnik Srbije u Evroligi i osvajač triple krune, nastavlja svoje aktivnosti u prelaznom roku u skladu sa svojim realnim finansijskim mogućnostima, bez milionskih i rekordnih transfera, sa jasnim planom kako da na što bolji način reprezentuje srpsku košarku u najjačem evropskom takmičenju Evroligi - poručuju sa Malog Kalemegdana.

Podsetimo, pre Stefana Lazarevića, crveno-beli su doveli Nikolu Ivanovića i Luku Mitrovića iz Budućnosti, kao i krilnog centra Erona Vajta iz Panatinaikosa.

Video: Anđušić: Najbolja utakmica otkako smo se okupili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xexe

    3. jul 2021 | 21:33

    Obradovic je imao strasnu ekipu u Feneru i nije uradio nista, jos ih napustio da se ne obruka i dalje. Nece ni u partizanku nista uraditi.

  • Zvezdas

    3. jul 2021 | 21:21

    Ajde bre nemoj uvek da places Covicu.. Koja pateticna izjava.

  • G...

    4. jul 2021 | 01:08

    Pa kaze "sa jasnim planom kako da na što bolji način reprezentuje srpsku košarku u najjačem evropskom takmičenju". O moj boze. 17 mesto je najbolji nacin reprezentovanja srpske kosarke u evropi ahahhahahha na kojim ste vi drogama. Bolje da ste napisali da vam je plan kako jos jednu gpdinu da nas obrukate. Jedini tim iz Srbije koji je ikada reprezentovao srpsku kosarku je bio i ostao Partizan sampion Evrope i visetruki ucesnim f4 Evro lige. Po ovome se vidi koliko ste lobotomozivani od strane vaseg vlasnika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA