Dalas voli Slovence: Posle Dončića dovode i igrača koji je uništio Srbiju u finalu EP pre 4 godine

Iako veteran, Goran Dragić bi bio sjajan dodatak ekipi Dalasa

  • 0
Goran Dragić, Luka Dončić, košarkaška reprezentacija Slovenije, Slovenija Foto: AP/Tanjug

Svako ko prati košarku zna šta Luka Dončić predstsavlja Dalasu i zna da će menadžmenta ovog kluba iz Teksaka učiniti sve što može da svoju najveću zvezdu učini srećnom. Kako navode tamošnji mediji, Dalas želi da dovede Slovenca Gorana Dragića, koji bi bio idealna "bekap" opcija Dončiću.

Goran Dragić je pre dve godine imao neverovatnu sezonu u Majamiju, s kojim je uspeo da se domogne velikog NBA finala, dok protekle nije uspeo da ponovi taj uspeh.

Kraj sezone je doneo i trejd za ovog slovečankog košarkaša, on je 6. Avgusta, prešao iz Majamija u Toronto, međutim, odmah po dolasku je rekao da mu se ne sviđa grad i da ima više ambicije.

Kako spekulišu mediji u Americi, Dragić će raskinuti ugovor sa Torontom, te će odmah postati novi igrač Dalas Meveriksa, gde će mu društvo praviti i njegov saigrač iz reprezentacije, Luka Dončić.

Podsetimo, Dragić i Dončić su na Evropskom prvenstvu 2017. godine doneli Sloveniji zlatnu medalju, a u finalu protiv Srbije, Dragić je ubacio čak 35 poena.

Video: Centar Lejkersa se pogubio na fintu Slovenca: Dragić poslao Hauarda po burek

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA