≫ 

Kari Pešić sazvao Obradovića, Radonjića i trenere Mege, FMP-a i Borca: Odmah želi da radi na reprezentaciji

Sve je proteklo u konstruktivnom razgovoru i dobroj atmosferi

  • 5
KSS sastanak, Pešić Foto: Košarkaški savez Srbije

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić rešio je da ne čeka ni minut i da od samog starta krene sa napornim radom na novoj poziciji. Nekoliko dana nakon promocije u "Kući košarke", na istom mestu je danas okupio sve trenere i direktore klubova iz Srbije u ABA ligi.

Tu su bili trener Parizana, Željko Obradović, potom strateg Crvene zvezde, Dejan Radonjić, šef struke Mege, Vladimir Jovanović, vođa FMP-a Nenad Stefanović i prvi čovek stručnog štaba Borca, Marko Marinović.

Sa njima su bili sportski direktor Partizana, Zoran Savić, Crvene zvezde, Filip Suntrlić, Mege, Goran Ćakić, FMP-a, Vladan Mitrović, te Borca iz Čačka, Predrag Pantović.

Uz njih su sastanku prisustvovali predsednik saveza Predrag Danilović i direktor reprezentacije, Dragan Tarlać, koji se takođe predstavio prisutnima, te Zlatko Bolić koji je glavni sekretar Saveza i potpredsednik Nenad Krstić.

Na sajtu Košarkaškog saveza Srbije ističu da je razgovor bio više nego konstruktivan i da se uglavnom govorilo o predstojećem reprezentativnom prozoru koji će se održati u novembru, a gde će naša zemlja dočekati Letonce i gostovati Belgiji.

Video: Žarko Paspalj: Nije teško biti human

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CHL

    5. oktobar 2021 | 17:09

    Ovo stvarno uliva poverenje. Neka i nema nikakvog konkretnog dogovora, ali videti sve ove ljude za jednim stolom baš raduje prave ljubitelje košarke i našre repke. BRAVO!!!

  • DDF

    5. oktobar 2021 | 19:06

    Da politika i kriminalci ne mesetare u sportu,danasnju sliku smo trebali jos pre 6-7 godina da vidimo u svakom sportu,da se svetski priznati treneri vrate i uzmu saveze pod svoje

  • Hedonist

    5. oktobar 2021 | 20:30

    Prava stvar, samo vraćanjem starim principima i pristupu sportu možemo očekivati povratak naše reprezentacije na pravi kolosek! Svaka čast za selektora i sve trenere iz klubova koji su se profesionalno odazvali pozivu! Napred Srbija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA