≫ 

Jokićeva braća rezervisala kartu za Majami, "čuvaće" Nikolu od braće Moris

Strahinja i Nemanja idu krajem novembra da gledaju Denver, jer je situacija došla do usijanja

  • 0
Nikola Jokić, Markif Moris, Denver Nagets Foto: Profimedia/USA TODAY Sports / ddp USA /

Srpski košarkaš Nikola Jokić napravio je veliku pometnju nakon udaranja Markifa Morisa, zbog čega je dan kasnije dobio meč suspenzije od strane NBA lige!

Jokić je "izgubio glavu" zbog dva prljava faula igrača Majamija, te ga je udario s leđa i bukvalno patosira, a za taj potez dobio je podršku i od legendarnih košarkaša Šakila O'Nila i Čarlsa Barklija.

U međuvremenu je u prvi plan gurnuo i svoju braću Strahinju i Nemanju koji su vrlo brzo otvorili Tviter nalog kako bi ratovali sa braćom Moris - pomenutim Markifom i Markusom!

Upravo su Markus s jedne i braća Jokić s druge strane razmenili "prljave" reči na društvenim mrežama, pale su i neke pretnje da bi se zatim pojavila vest da su Strainja i Nemanja već rezervisali kartu za put u Majami gde će Denver krajem novembra gostovati.

A sve zbog toga što je Moris javno udario na Nikolu.

- Čekao je dok brat ne okrene leđa. Notirano - napisao je Markus Moris na svom Tviter nalogu, a nekoliko sati kasnije stigao odgovor:

- Trebalo je stvari da ostaviš kako sad stoje, umesto da javno pretiš našem bratu. Tvoj brat je prvi napravio prljav potez. Ako napraviš bilo šta, budi siguran da ćemo te čekati.

Video: Jokićeva braća zamalo uletela da prebiju Bukera: Obuzdavali ih na tribinama, pljuštale srpske psovke

Video: Besni Jokić nabo Morisa s leđa zbog prljavog faula: Srpski centar izbačen sa utakmice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA