≫ 

Nedović poslao poruku Evroligi zbog dešavanja na meču Žalgiris - Zvezda

Asu Panatinaikosa zasmetala NATO zastava

  • 6
Nemanja Nedović Luka Mitrović Foto: MN Press

Odluka košarkaša Crvene zvezde da ne drže zastavu Ukrajine pred meč sa Žalgirisom izazvala je veliku pažnju širom Evrope!

Crveno-beli su potom doživeli žestoke uvrede od strane domaćih navijača koji su i fizički napali nekolicinu fanova Zvezde, dok su Litvanci tokom meča provocirali i NATO zastavom na tribinama.

To je i te kako razbesnelo nekadašnjeg košarkaša Zvezde, sada Panatinaikosa, Nemanju Nedovića koji je putem Tvitera poslao poruku Evroligi.

- Evroligo, za ovakve stvari nema mesta na košarkaškim terenima - napisao je Nedović uz priloženu fotografiju na kojoj se vidi mahanje Litvanaca NATO zastavom.

Luka Mitrović je, inače, posle utakmice takođe komentarisao pomenutu NATO zastavu u publici, dok se Amerikanac Eron Vajt oglasio na društvenim mrežama i poručio da im je navodno rečeno da ne diraju zastavu.

Video: Trenutak koji je promakao svima u prenosu: Kalinić i Mitrović se svađali i psovali posle Cibone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hhdh

    4. april 2022 | 13:12

    Cekamo kaznu za Zalgiris

  • taifun

    4. april 2022 | 14:25

    Ako kazne Zalgiris pod hitno uložiti žalbu iz Humske.Institucija Partizan želi biti solidarna sa Litvancima jer svi znamo ko je začetnik svih sukoba .Ako će njih kazniti za NATO zastavu, onda fmp kazniti za tursku zastavu koja je aludirala na to da je gospodin Zelimir Obradovic tog porekla.Žalbu traže ljudi koji su skrnavili ime najvećeg trenera na svetu, koji je veći od celog njihovog nazovi "kluba", cirkuzanti iz železnika👉👌

  • Momo

    5. april 2022 | 07:42

    A šta su radili našim klubovima,zbog sličnog dekora, a sada oni organizuju. Strašno je kada živite duple aršine. Planetom vladaju ucenjivači, licemeri, droga. Isti scenario kao kod nas 90-tih,pa čak i metode...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA