≫ 

"Kazna? Nema problema, ja zarađujem 25 miliona": Saigrač Bjelice pokazivao srednjak navijačima

Grin nije mogao da istrpi uvrede

  • 1
Drejmond Grin Printskrin: Youtube/ Eruj Abidi

Ako pitate trenera Godlen Stejta Stiva Kera, verovatno će vam reći da je njihovo gostovanje Memfisu više bio bokserski meč nego druga utakmica polufinalne serije Zapadne konferencije NBA lige.

Ostao je bez Gerija Pejtona II kom je polomljen lakat, dok je Drejmond Grin dobio udarac u oko i morao je na ušivanje. Platiće i kaznu, jer je nervozno odreagovao ka navijačima domaćeg tima kada je napuštao parket zbog povrede.

Grin je krenuo u svlačionicu na medicinski tretman kada su ga navijači memfisa provocirali i smejali mu se. Nije mogao da izdrži i podigao je oba srednja prsta, što prema pravilima NBA loige automatski znači kazna.

- Mogao sam da dobijem potres mozga. Ako će oni da budu gadni, onda i ja mogu. Pretpostavljamd a su to uradili zato što su znali da ću biti kažnjen. Ali ja zarađujem 25 miliona godišnje tako da ta kazna neće biti nikakav problem za mene, idem da je platim - poručio je Grin posle meča.

Memfis je taj duel dobio sa 106:101 zahvaljujući sjajnoj partiji Moranta koji je ubacio 47 poena, te je domaći tim na taj način izjednačio na 1:1 u seriji.

Video: Šamar za Jokića: Grin patosirao srpskog centra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA