≫ 

"Vaso, napusti konferenciju": Ataman spasio Micića pitanja o Ukrajini, a onda je dao brutalan odgovor

Stao je turski trener u zaštitu svog igrača

  • 7

Ergin Ataman je na konferenciji za medije "spasio" Vasilija Micića jednog nezgodnog pitanja, pa je tako posle poslednjeg pitanja, koje se odnosilo na situaciju u Ukrajini, zamolio Vasu Micića da napusti konferenciju.

- Mislim da je Vasa isuviše umoran, vreme je da ide. Molim te, možeš da odeš, a ja ću da odgovorim na naredno pitanje - rekao je Ataman svom igraču.

Vasa je posle toga krenuo da napušta konferenciju, ali je tu zaboravio MVP trofej, pa ga je Efesov portparol uputio da ga ponese, što je propraćeno s osmehom.

Ataman je zatim nastavio oštrim rečima, oštro kritikujući političare za sve što se dešava u Ukrajini, ističući da je to nedopustivo u 21. veku.

- Naravno da smo duboko uznemireni zbog situacije, pričao sam o ovome u prvim danima kada je rat počeo. Možda sam bio prvi, neko je pokušao da iseče moje reči uživo na TV-u. Ovo je neprihvatljivo da se dešava u ovom veku, ovo što se dešava u Ukrajini. Veoma mi je žao. Živim u Turskoj, sa turskim narodom, svi smo uznemireni što smo videli iskrene ljude, decu, stare, civile koji umiru i nestaju.

- To je neverovatno da se u ovom veku u 2022. dešava u Ukrajini. U smislu sporta je isto neverovatno. Žao mi je zbog mojih prijatelja koji rade u Rusiji, koji nemaju ništa s tim. Ovo je samo politika, sra*nje politika. Nadam se da će čovečanstvo da pobedi ovu situaciji, kao što smo pobedili korona virus u poslednje dve godine. Mislim da možemo i ovo da popravimo. To je sve - poručio je Ataman.

Video: Moćne reči Atamana o situaciji u Ukrajini: To je sra*e od politike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beža

    21. maj 2022 | 23:29

    Znači sad može da se politika meša u sport kad je u pitanju Ukrajina, a kad je naš Milorad Čavić izašao u majici Kosovo je Srbija uzeta mu je tad zlatna medalja ako se dobro sećam. Serem se više na ceo Zapad. Srbi i Rusi braća zauvek! Nisu bez razloga baš Vasu pitali šta misli o Ukrajinu

  • Mane

    21. maj 2022 | 23:33

    Bravo!

  • E

    22. maj 2022 | 00:42

    Tako se to radi🤷‍♂️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA