Jokić prvi put progovorio o Evrobasketu i eliminaciji Srbije: "Poslednji dan, kada smo ispali..."

- Rezultat nije onakav kakav smo želeli, ali...

  • 4
Nikola Jokić Printscreen: Youtube/House of Highlights

Nikola Jokić poveo je Denver do velike pobede protiv Los Anđeles Lejkersa, a srpski centar je prokomentarisao atmosferu u Koloradu tokom meča sa "jezerdžijama".

- Ne pričam za medije puno, samo ono što moram. Sjajna utakmica od nas posle poraza od Portlanda gde smo izgubili energiju. Moram da priznam da ovde kad sam ja došao nije bilo toliko publike. Poslednjih četiri ili pet godina se situacija promenila, atmosfera je uvek odlična i svaka im čast na tome - kazao je Jokić.

- Prilagođavamo se jedni drugima, ima tu igrača koji se još nisu priključili. Mislim da se i dalje uigravamo. Nekako, kada izgledamo dobro, izgledamo jako dobro, a kada smo loši, onda smo baš loši. Cilj je da budemo dobri. O šampionskoj tituli? Mora mnogo stvari da se poklopi, ne može već sada da kaže. Idemo utakmicu po utakmicu.

Upitan je Jokić i da prokometariše učešće na Evropskom prvenstvu i eliminaciju u osmini finala takmičenja.

- Rezultat nije onakav kakav smo želeli, ali ja sam rekao momcima u svlačionici da mi je bilo zadovoljstvo i prelepo s njima . Zahvalio sam im se, ne samo na saradnji, nego i na druženju koje smo imali. Poslednji dan kada smo ispali smo bili svi u jednoj sobi, družili smo se malo. Nešto što je meni bilo najvažnije je da atmosfera bude kako treba, da ostanemo svi u dobrim odnosima - naveo je Nikola.

Video: Ovu su svi najbolji potezi kojima je Jokić uništio Golden Stejt

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ribničanin89

    27. oktobar 2022 | 12:07

    Da da... rezultat je ne bitan. Bitno je druženje... Nego hvala Bogu pa imamo odbojkašice ZLATNE. A vi se samo družite i dalje...

  • Sharac

    27. oktobar 2022 | 15:05

    Trener je sve u kosarci, naravno ukoliko imas nesto od igraca. Nista fansi ali neki minimum. Ko je Hernangomez u nba? Nista znacajno. Ko je stari Rudi Fernandez? Pa vidjeli smo starog Lebrona kako izgubi 8 lopti dok si reko keks. Solidno ali nista specijalno. A ona 3 talijana sto nas dobise, maltene nijedan ne bi dobio minute da igra u Nba. Pa sta je u pitanju? U pitanju je trener. I Malon je los trener. Traljavo. Murej dribla samog sebe. Hajland takodje. Napamet igraju. A igraju napamet jer trener nije ih dobro utrenirao. Najgori tim u ligi Lejkersi se ravnopravno drzao dve trecine utakmice na Denverovom terenu. Starac Lebron. I sta napravi Skariolo od tih igraca? Sistem. U svakoj sekundi se zna sta se radi s loptom kod Skariola. Ne moze da bude situacija da igrac stane i improvizuje citaj srlja. Da dribla samog sebe. Da donosi lose odluke u vezi izbora shuta. Koliko smo puta vidjeli Jokica, a koji igra na mjestu pleja, da ima otvoren sut a ne suta? Bezbroj puta. Protivnici mu vise ni ne prilaze na perimetru jer znaju da ce da ide na ulaz i to lijevom stranom. Jednom moze da se desi. Ali 10 i vise puta?! A trener ne skrece paznju. Nema tajmouta da kaze Cekaj bre, ti si plejmejker, osutaj bar 5 puta pa promasio promasio, sta si se stis'o?! Ja ne znam plejmejkera koji manje shuta od Jokare. Lopta ti je stalno u rukama, shutaj. Jer ako ti ne sutas ni drugi ne sutaju, kod tebe je lopta stalno. Imas 30% sut, pogodices svaku trecu, ali uz dovoljan broj pokusaja isplati se

  • jele

    27. oktobar 2022 | 19:53

    Gde su oni sto su bili zahvalni Pesicu sto izbaci Tea a ovoga sjajnog igraca ne pusti da udje u igru. u zadnjij Cetvtini.Mars za Zagreb i ne zaboravite Danilovica zlo reprezentacije da povedete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA