Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • jele

    27. oktobar 2022 | 19:53

    Gde su oni sto su bili zahvalni Pesicu sto izbaci Tea a ovoga sjajnog igraca ne pusti da udje u igru. u zadnjij Cetvtini.Mars za Zagreb i ne zaboravite Danilovica zlo reprezentacije da povedete

  • Sharac

    27. oktobar 2022 | 15:05

    Trener je sve u kosarci, naravno ukoliko imas nesto od igraca. Nista fansi ali neki minimum. Ko je Hernangomez u nba? Nista znacajno. Ko je stari Rudi Fernandez? Pa vidjeli smo starog Lebrona kako izgubi 8 lopti dok si reko keks. Solidno ali nista specijalno. A ona 3 talijana sto nas dobise, maltene nijedan ne bi dobio minute da igra u Nba. Pa sta je u pitanju? U pitanju je trener. I Malon je los trener. Traljavo. Murej dribla samog sebe. Hajland takodje. Napamet igraju. A igraju napamet jer trener nije ih dobro utrenirao. Najgori tim u ligi Lejkersi se ravnopravno drzao dve trecine utakmice na Denverovom terenu. Starac Lebron. I sta napravi Skariolo od tih igraca? Sistem. U svakoj sekundi se zna sta se radi s loptom kod Skariola. Ne moze da bude situacija da igrac stane i improvizuje citaj srlja. Da dribla samog sebe. Da donosi lose odluke u vezi izbora shuta. Koliko smo puta vidjeli Jokica, a koji igra na mjestu pleja, da ima otvoren sut a ne suta? Bezbroj puta. Protivnici mu vise ni ne prilaze na perimetru jer znaju da ce da ide na ulaz i to lijevom stranom. Jednom moze da se desi. Ali 10 i vise puta?! A trener ne skrece paznju. Nema tajmouta da kaze Cekaj bre, ti si plejmejker, osutaj bar 5 puta pa promasio promasio, sta si se stis'o?! Ja ne znam plejmejkera koji manje shuta od Jokare. Lopta ti je stalno u rukama, shutaj. Jer ako ti ne sutas ni drugi ne sutaju, kod tebe je lopta stalno. Imas 30% sut, pogodices svaku trecu, ali uz dovoljan broj pokusaja isplati se

  • Ribničanin89

    27. oktobar 2022 | 12:07

    Da da... rezultat je ne bitan. Bitno je druženje... Nego hvala Bogu pa imamo odbojkašice ZLATNE. A vi se samo družite i dalje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA