≫ 

Vlasnik PAO-a grmi na Evroligu posle poraza od Partizana: "Ovo je bio najgori masakr"

Dimitris Janakopulos je osuo paljbu na elitno takmičenje

  • 15
Dimitris Janakopulos Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Teško su navijači Panatinaikosa, trener Dejan Radonjić, ali i čelnici grčkog kluba podneli poraz od Partizana u OAKA areni u šestom kolu Evrolige. Crno-beli su predvođeni Željkom Obradovićem, koji je i legenda Panatinaikosa, slavili u neizvesnoj završnici sa 91:89.

Ali, meč su obeležili incidenti navijača Panatinaikosa, koji su u četvrtoj četvrtini bacili na parket sve što su imali, a tom prilikom su gađali i klupu Partizana, gde su pogodili doktora Momu Jakovljevića.

Posle meča trener Dejan Radonjić nije bio raspoložen za priču i samo je posle izgovorene jedne rečenice napustio konferenciju.

Panatinaikos je posle meča podneo žalbu Evroligi na suđenje, a dan kasnije, oglasio se i prvi čovek atinskog kluba, kontroverzni biznismen Dimitris Janakopulos, koji već godinama ratuje sa Evroligom, a sada mu je ovo bio povod za novi napad.

Na svom Instagramu je objavio desetak momenata sa utakmica, gde se žalio na sudijske odluke, a potom je osuo paljbu po Evroligi.

- Ovo je definitivno među najgorim masakrima koji ste nam uradili. Ovo je pljačka našeg vremena, energije i novca - napisao je on na Instagramu, a potom nastavio.

- Kradete naše vreme, energiju i novac poslednjih 20 godina, a kada smo tražili da napustimo vaše namešteno takmičenje, niste nam dozvolili? Zašto? - pitao se Janakopulos.

Zatim je misteriozno najavio i određene akcije.

- Razmišljanje neće savladati strah, ali akcija hoće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tv

    4. novembar 2022 | 11:31

    Hajde jadniče, nisi ti vlasnik zvezdane pa da moraš pobediti.

  • Oki

    4. novembar 2022 | 12:03

    Ovi gori od sekundaraca vise I neznaju na koga su ljuti dok ih Olimpijakos dere vec godinama od kada ih je Obradovic napustio.

  • Hogar

    4. novembar 2022 | 12:15

    Trudiš se al' ne ide. Čović bolje piše.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA