≫ 

Zvezda upozorila Delije pred evroligaški derbi: "Ne nasedajte na provokacije Partizana"

Sat otkucava, a dešavanja je sve više

  • 10
KK Crvena zvezda Foto: MN Press

Prvi istorijski večiti derbi u Evroligi je pred vratima, Partizan je dozvolio Delijama da dođu na utakmicu, dok je Zvezda sada i upozorila svoje navijače novim saopštenjem.

Dugo se vodila polemika oko toga da li će biti dozvoljeno gostujućim crveno-belim navijačima da dođu u Beogradsku Arenu i pruže podršku Zvezdi, da bi Partizan to konačno dozvolio uz određene mere opreza.

U susret tome, Zvezda je izdala apel i svojim navijačima da ostanu mirni i ne padaju na provokacije.

- KK Crvena zvezda mts apeluje i moli sve pristalice našeg kluba, koji su i na ovaj način pokazale ogromnu privrženost klubu i crveno belim bojama, da se ponašaju fer, sportski, korektno, da ne bacaju nikakve predmete na teren, da bodre naše momke kojima će ova podrška značiti na parketu, i posebno da ne nasedaju na moguće provokacije navijača KK Partizan kojima mogu biti izloženi u Štark Areni tokom utakmice 12.kola Evrolige!

Video: Ivanović pred prvi derbi s Partizanom u Evroligi: Za vas je možda istorijski

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MIX

    8. decembar 2022 | 16:23

    Ne valja Danilovic, ne valja Vujosevic, ne valja Bokan, ne valjaju braca Pavicevic, ne valja Ostoja, ne valja Trinkijeri, ne valja Zeljko, ne valja Sasa Obradovic... Samo je ćora ispravan i nevin!!!

  • bane

    8. decembar 2022 | 16:27

    Pa upravo oni ce biti provokacija za partizan,da izazovu nerede i NARAVNO partizan bude za sve to kaznjen,sve ide kako je zamislio covic😠😠😠😠😠😠😠😠

  • nibrS

    8. decembar 2022 | 16:03

    Ahahahahahaha... Licemjeri level pro...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA