“Nije dovoljan jedan Jokić i Micić… Potrebne su mlađe kategorije”: Rebrača o učešću Srbije na Evrobasketu

On se nada da će se o tom pitanju više razgovarati i raditi na poboljšanju

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • NekoKo

    13. decembar 2022 | 16:53

    Ima li neki od bivših košarkaša da nije demagog.?Mlađe kategorije uvek trebaju i to nije sporno, ali čemu potenciranje u istoj rečenici sa Jokićem i Micićem.?Šta to znači nisu dovoljni.?Pa takvu dvojicu igrača zvanično niko na svetu nema od Evrope do NBA lige.Najbolje da mi sa 6 miliona stanovnika svake godine izbacimo po jednog Jokića.?Nego za šta nisu dovoljni MVP NBA lige, MVP Evro lige.? Za medalju na evropskom prvenstvu.? Prvo pored njih mi imamo i Bogdana, Teodosića, Bobija, Gudurića, Nedovića, Lučića, Bjelicu ...ali i igrače poput Petruševa, Pokuševskog, Jovića ...Ima dakle i mlađih i starijih odličnih igrača sasvim dovoljno da uz Jokića i Micića doprinesu osvajanju zlatne medalje. Naša tri popblema su očajan rad i organizacija u savezu, loše lobiranje i selektor iz prošle košarkaške epohe koji u ovom trenutku sa reprezentacijom sveta ne bi bio prvak Evrope jer je odavno zreo za penziju. O gejačkom ponašanju selektora suvišno je i trošiti reči. Jednu pismenu rečenicu ne ume da složi ali zato deli lekcije srpskom narodu, novinarima i u tuđim državama olajava srpsku košarku. Što bi naš narod rekao - ko god da si preterao si. Reberac kao i gorovo svi, samo da se ne zamera a da nešto kaže. Za tu svrhu najbolje je ponavljati otrcane demagoške fraze. Ovo što je dotični rekao je pljuvanje na naše trenere stvaraoce u mlađim kategorijama koji sjajno rade posao za razliku od seniorskih stručnjaka koji nemaju znanje da od vrhunskog klinca naprave bar prosečnog seniorskog igrača.

  • KK

    13. decembar 2022 | 08:33

    Zvezda igra El već sigurno 7-8god,od tada nije ni jednog mladog svog igrača izbacila da valja. Partizan od odlaska Vujoševića, nema svog mladog igrača, Trifunović nije taj kalibar

  • Boske100

    13. decembar 2022 | 08:28

    To je pitanje za Rumenog, Ostoju i Čovića.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA