≫ 

Trener Mornara se izvinio Nebojši Čoviću: "Kajem se što sam ga pominjao ničim izazvan"

Mihailo Pavićević ističe da priznaje grešku i da se preko njegovih leđa neće voditi tuđe bitke

  • 13
Svađa na utakmici Printskrin: Arena Sport

Trener Mornara Mihailo Pavićević verbalno je napao sudiju Tomislava Hordova i delegata Todora Brajkovića u finišu meča gde je njegov tim poražen od FMP-a sa 113:102.

Pravi NBA okršaj obeležio je nestvarni Trent Frejzer koji je za Pantere ubacio 45 poena i nedostajala su mu dva poena da obori rekord ABA lige.

Ali, zbog napada Pavićevića na sudije, ta vest je pala u drugi plan u odnosu na raspravu sa Hordovim, kojem je poručio da od "Čovića ne smeju da zucnu".

Dan kasnije, Pavićević se oglasio putem saopštenja za sajt Mornara u kojem je uputio izvinjenje Nebojši Čoviću.

- Iznenađen činjenicom da je moje obraćanje sudiji, izgovoreno u afektu, pod posebnom tenzijom, bacilo u zasenak odličnu utakmicu između Mornara i FMP-a i sjajne partije Frejzera, Rasela i ostalih aktera na terenu, upućujem, na početku, iskreno i javno izvinjenje Nebojši Čoviću, koji uopšte nije bio moja meta, kako je to ispalo, odnosno kako se potencira.

- Moja žaoka bila je usmerena ka pojedinim sudijama koje ne tretiraju klubove na isti način, niti ih gledaju istim očima. Kada nije dosuđen očigledan faul na Raselu, pri rezultatu 91:97, a na drugoj strani, pod našim košem, jeste, uz dodatno bacanje, eksplodirao sam, jer je umesto 93:97, posle meni dosuđene tehničke greške, u nekoliko sekundi, vođstvo gostiju skočilo na nedostižnih 91:101.

- Kajem se što sam, ničim izazvan, pominjao Nebojšu Čovića i što sam postao kolateralna šteta u raspirivanju nekih starih vatri. Ne želim da se preko mojih leđa vode tuđe bitke. A ponajmanje imam razloga da napadam Čovića i Crvenu zvezdu, sa kojima naš klub ima izvanrednu saradnju i odnose. Uostalom, kao i sa svim drugim klubovima i njihovim vodećim ljudima u ABA ligi. Tako želimo i da ostane i uveren sam da će ostati, uprkos ovoj mojoj, ponavljam, nepotrebnoj i ishitrenoj reakciji.

- Poznato je da sam temperamentan čovek, bez dlake na jeziku, ali kao što čvrsto stojim iza onoga što kažem kad mislim da sam u pravu, tako umem i da priznam grešku - piše u saopštenju Pavićevića.

Video: Trener Mornara poludeo zbog odluke sudije: Ne smete zbog od Čovića da zucnete

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    4. januar 2023 | 23:12

    Covek pogresio, priznao i sve ok, svi gresimo. Ovo npr nikada necete cuti od nekog "grobara", oni ne znaju za obraz.

  • Beograd Srbija

    4. januar 2023 | 23:21

    -Sta je Pavicevicu stigla pretnja od turaka jeli sefe, cuj cuj sta kazu klonjare panteri kontenjeri zvizidite za minut cutanja Jesicu, srama vas bilo bruka ste za celu Srbiju i region.

  • Pop

    4. januar 2023 | 23:13

    Psovao si svima majku.moraju te kazniti jer si ti ipak trener. Posle j... nema kajanja. Jos jedan kompleksas. Sve ima na video zapisu nosonja. Sto se nisi bunio protiv Partizana kao da tada nije bilo gresaka. Sta je gospodin Ivanovic trebao reci posle Miroticeve trojke. Casno podneo gresku sudija. Na svakom mecu bude obostranih greski. Nema meca vez greski.Ali ti si mali celavi kompleksas koji ima nocnu moru zvana KK C.Zvezda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA