≫ 

"Jokić igra sa 50 odsto mogućnosti, Bogdanović je duplo luđi za košarkom od Obradovića"

Zanimljive reči nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde Pera Antića

  • 2
Pero Antić Foto: Marko Jovanović

Predsednik Košarkaškog saveza Severne Makedonije Pero Antić dao je jedan zanimljiv intervju za "Eurohups" u kom je govorio o Nikoli Jokiću, Bogdanu Bogdanoviću i svojim bivišim klubovima.

Antić je svojevremeno igrao za Crvenu zvezdu, Olimpijakos i Fenerbahče i upravo njima je poželeo svu sreću da dođu do same završnice Evrolige, dok je birao reči kada je u pitanju as Denvera.

- On igra srcem. Nije ga briga za novac. Ako imate talenta i radite naporno, novac će doći. On voli i uživa u igri. Luka Dončić isto. To su čisti primeri kako deca treba da pristupe igri. Šta da kažem za Džokera, deset od deset. Mislim da igra sa 50 odsto mogućnosti. Ako uloži 100 odsto, ko zna šta bi moglo da se desi - jasan je bio Antić.

Na pitanje novinara da prokomentariše svog nekadašnjeg saigrača Bogdana Bogdanovića, Antić je rekao:

- Ako je Željko Obradović lud za košarkom, Bogdanović je duplo luđi. Bio mi je cimer, gledao je mečeve do četiri ujutru. Govorio sam mu da ide da spava, da imamo utakmicu. Neverovatan je, želim mu sve najbolje.

Video: Pero Antić poslao poruku Zvezdi, pa prozvao Bogdana Bogdanovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1389

    30. januar 2023 | 18:51

    Neko osvojio 9 titula Evrope, a neko gleda košarku do 4 ujutru i ovaj to poredi. Druze drži se ti ajvara i kiselog kupusa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA