≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je ovo bio početak kraja Zvezde u Atini: Nedović zbog povrede tražio izmenu, držao se za zadnju ložu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemanja Nedović je izašao iz igre i više se nije vraćao na parket

  • 19
Nemanja Nedović Printskrin: Sport klub

Košarkaši Crvene zvezde su pretrpeli veoma bolan poraz u Grčkoj od Panatinaikosa sa 75:66, čime su praktično ostali bez prevelikih šansi za plasman u TOP 8 fazu takmičenja u Evrolige. Imala je Zvezda pobedu u svojim rukama, vodili su čak +16, ali su se "slomili" tokom treće deonice, a potpuni krah je stigao u poslednjih 10 minuta.

Teško je objasniti šta se desilo sa Crvenom zvezdom u trećoj deonici, ali, po svemu sudeći očigledno je izostanak Nemanje Nedovića bio presudan, s obzirom na to da su Argentinci u ekipi s Malog Kalemegdana bili potpuno van stroja.

Nedović je bio predvodnik ekipe, čak je 12 poena postigao u prvom poluvremenu, delovalo je da će odvesti svoju ekipu u pobedu, ali, desilo se ono što niko nije očekivao - Nedović je doživeo povredu. Nemanja je krenuo treću deonicu na klupi, da bi ga Duško Ivanović ubacio na nekih šest minuta do kraja.

Ipak, Nedović je tada proveo u igri tek četiri minuta, kada se očigledno držao za zadnju ložu, pa je odmah i tražio izmenu. To se desilo pri rezultatu 54:44 za Crvenu zvezdu, na dva minuta do kraja treće četvrtine. Nedović je tada izašao iz igre i više se nije vraćao na parket, a zvezda je uspela da postigne samo 12 poena do kraja, dok je primila čak 31.

Posle meča je Ivanović istakao da je Nedović osetio bol, dok se sumnja na upaljene tetive, ali, još nije zvanično potvrđen stepen povrede.

Nemanja Nedović Printskrin: Sport klub

Video: Sumorna lica Nedovića i Kampaca sve govore o sunovratu Zvezde u Zagrebu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veseli

    11. mart 2023 | 17:29

    Potukao se na treningu sa Kampacom, to je istina! Ne zasluzuje ovaj klub nikakve domete

  • DDF

    11. mart 2023 | 17:01

    Znalo se na pocetku sezone da je Nedovic sklon povredama,svake sezone je bio odsutan na duzi ili kraci period sezone,usled toga karijera je imala uticaj da ne dostigne vece uspehe

  • Pedja

    11. mart 2023 | 17:16

    Samo da Kampaco zaigra...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA