≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Engleski komentator opčinjen atmosferom u Areni: "Grobari, hvala na najboljem doživljaju u karijeri"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tim Long oduševljen onim što je osetio na utakmici Partizan - Real madrid

  • 7
Tim Long, Grobari Foto: Mileta Mirčetić, Twitter.com/@timlongsports

Engleski komentator Tim Long, koji je međunarodni frilenser za komentarisanje, koji komentariše utakmice Mančester junajteda, koji sarađuje sa portalom "Talksport" ali i sa Evroligom i FIBA, bio je u Areni na utakmici između Partizana i Real Madrida.

Grotlo Arene gde se ponovo skupilo više od 20.000 Grobara, "progutalo" je i najveći košarkaški klub Evrope - Real Madrid.

Crno-beli su pobedom od 104:90 došli na korak od Top 8, a imaju čak i priliku da pred plej-of dođu do pete ili šeste pozicije u zavisnosti od rezultata konkurenata.

Karta za utakmice Partizana u Areni ovih dana je pravo blago, a srećnici koji je se dokopaju mogu da uživaju u jedinstvenom ambijentu, kakav trenutno ne postoji u čitavom svetu, da čitava hala od 20.000 ljudi peva iz petnih žila i bukvalno nosi svoje igrače do pobeda i nad mnogo jačim i skupljim ekipama.

Srećnik koji se našao u Areni bio je i engleski komentator, Tim Long, koji često komentariše i za klupsku televiziju Mančester junajteda. Njegov doživljaj o atmosferi govori više od hiljadu reči.

Hala Partizanu i Grobarima za jedno od najboljih iskustava u mojoj komentatorskoj karijeri prošle noći. Šesta najveća poseta u istoriji Evrolige, rekord po broju poena u sezoni, plej-of mesto koje samo što nije osigurano. Teško je zaspati nakon ovoga - napisao je Tim Long uz video najboljih poteza sa ove utakmice, a sve je "začinio" i emotikonima vatre.

Video: Navijači ispred ulaza Arene, uz trubače, čekaju izlazak igrača Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • crni

    1. april 2023 | 18:11

    Taj sigurno jos nikad nije bio u zelezniku !

  • Antap

    1. april 2023 | 19:28

    Šta će tamo? Zna čovek koga treba da gleda!

  • Semberac

    2. april 2023 | 06:02

    Zato ih na stadionu ima 30....glupost,svoj klub se voli i kada gubi i kada pobedjuje...oni se sad kao utripovali ba kosarku a na fudbalu ih bude 30....sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA