≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Probao sam Jokićev specijalitet, pa doneo užasnu odluku kad je u pitanju rakija"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Denverovi novinari posetili srpski kafić u Majamiju

  • 0
Vik Lombardi Printskrin: Twitter/@VicLombardi

S velikim ushićenjem svi kojima je Denver u srcu, čekali su četvrti meč finala NBA lige protiv Majamija - pogotovo jer su u trećem ostvarili veliki trijumf i vratili brejk.

Između te treće i četvrte utakmice, koju je Denver takođe dobio, pauza je bila samo 48 sati, najmanja u seriji, ali za novinare koji prate Nagetse zasvim dovoljna da “skoknu” u jedan srpski restoran - Rakija Lounge - gde su probali našu kuhinju, ali i rakiju.

Novinari koji su otišli pomenuti lokal bili su Keti Ving i Vik Lombardi koji je platio ceh neznanju kada je u pitanju rakija, što je potvrdio i na društvenim mrežama.

- Boravio sam u Rakija Laundžu, prava srpska hrana. Naručio sam Jokićev specijalitet. Takođe, rakiju treba pijuckati, a ne “lupati.” Doneo sam užasnu odluku - poručio je Lombardi.

Novinarka Romi Bean je takođe posetila pomenuti restoran, te je nakon razgovora sa vlasnikom probala i specijalitete, a uz to je progovorila srpski - o čemu smo već pisali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA