≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Petrušev davao izjavu, igrači Partizana simulirali policijsku sirenu, evo kako je reagovao na to

Vreme čitanja: oko 1 min.

Petrušev se našao i na udaru navijača crno-belih u prva dva meča

  • 41

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Partizana sa 68:56, u okviru četvrtog susreta finalne serije regionalne ABA lige.

Crveno-beli su tako izjednačili na 2:2 u seriji, te će o tituli regionalnog šampiona odlučiti majstorica koja je na programu u četvrtak od 20.00.

Među najefikasnijima u redovima crveno-belih bio je Filip Petrušev, koji je ubacio 9 poena, a jedna neobična situacija viđena je dok je Petrušev davao izjavu nakon meča.

Naime, u trenutku dok je Zvezdin igrač razgovarao sa novinarima, Ledej, Naneli i Panter su izlazili iz hale, uz provokaciju namenjenu Petruševu.

Naime, igrači crno-belih su simulirali zvuk policijske sirene, aludirajući tako na to što je igrač crveno-belih dao izjavu u policiji posle sukoba sa Matijasom Lesorom, na šta je Petrušev samo kratko rekao:

- Bilo je i u trećoj utakmici provokacija. Od naših igrača niko to ne radi. Pokazali smo ko smo i šta smo i to je to - rekao je Petrušev, a njegovu rekaciju možete videti na kraju snimka, koji se nalazi na početku teksta.

Podsetimo, Petrušev se našao i na udaru navijača crno-belih u prva dva meča.

(Telegraf.rs)

Video: "Nemam ja više šta da vam kažem": Željko Obradović besan napustio konferenciju za medije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    20. jun 2023 | 22:22

    Samo u našoj zemlji, nas "najbolji" košarkaški trener brani strance koji vređaju naseg reprezentativca. Verovatno ce traziti i oni da igraju pre za Srbiju od nasih igraca...

  • Srbin-nikad jugosloven

    20. jun 2023 | 22:18

    Što ne simuliraju drukari Saviću, ili Vuletiću? Ali to su Franjevci, da imaju obraza i časti ne bi navijali za Tudjmanovo čedo.

  • limar

    20. jun 2023 | 22:22

    Biće vam tinu ninu… samo polako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA