≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crvena zvezda održala sednicu kluba i otkrila svoj cilj: "Idemo na osvajanje svih trofeja, čak i Evrolige!"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako se i očekivalo, menjaju svoj dom

  • 30
Nebojša Čović, KK Crvena zvezda Foto: KK Crvena zvezda

Crvena zvezda je skoro spremna za iduću sezonu i za nadmetanja kako u ABA ligi, tako i na polju Evrolige gde očigledno gaje najveće moguće ambicije. Tim na Malom Kalemegdanu je skoro formiran, nedostaju još dva pojačanja, a za to vreme je i skupština kluba održala sednicu.

Košarkaški klub sa Malog Kalemegdana je održao svoju sednicu u sredu, 19. jula, gde je prisustvovalo 40 od 56 članova Skupštine, a gde se dnevni red sastojao od osam tačaka.

Predsednik kluba, Nebojša Čović, informisao je članove Skupštine o tekućim temama, finansijskim izveštajima, dnevnom poslovanju samog kluba, planovima kluba za narednu sezonu i još mnogo toga.

Kako je klub naveo u svom izveštaju, Crvena zvezda je za iduću sezonu usvojila i jednoglasni cilj za iduću sezonu - to je osvajanje sva četiri trofeja, uključujući i Evroligu, te da zbog toga očekuju i maksimalnu podršku svojih navijača.

Baš zbog toga, Crvena zvezda je na svojoj Skupštini takođe donela i dve veoma važne odluke što se tiče samih navijača - prva je ta da će i zvanično sve svoje utakmice iduće sezone igrati u Beogradskoj Areni, dok će i prodaja sezonskih ulaznica biti započeta početkom septembra.

(Telegraf.rs)

Video: Grmi Baja Mali Knindža, gajba piva u čamcu: Cirbes, Lazić i Simonović uživaju na Drinskoj regati

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jogogo

    19. jul 2023 | 18:27

    🤣🤣🤣🤣 ako ove godine ne zaglavis ludnicu nikad neces.Pa ti si neprevazidjen sa svojim izjavama.FMP napada Evroligu 🤣🤣🤣🤣🤣

  • Vlada

    19. jul 2023 | 19:08

    Danas je 19jul, nije 1 april!!! 🤣🤣🤣

  • Đole Grobar

    19. jul 2023 | 18:31

    Ne znači ako je gazda odrešio kesu da ćete nešto osvojiti. Još se neko pita a i Evropski klubovi su se dobro organizovali pa ćemo videti kom odbojci kom opanci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA