Vreme čitanja: oko 1 min.

Micić odigrao najbolji meč u dresu Oklahome

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izgleda da je Micić spreman za start sezone

  • 2
Vasilije Micić Foto: AP/Tanjug

Srpski košarkaš Vasilije Micić polako "pali motore" kada je u pitanju NBA liga, pošto je u noći između četvrtka i petka odigrao svoj najbolji meč u predsezoni!

Njegova Oklahoma jeste poražena od Detroita rezultatom 118:116, ali je Micić za nepunih 17 minuta koliko je proveo na terenu pokazao da bi mogao da bude značajno pojačanje za Tandere. Naime, on je ubacio osam poena, imao šest asistencija i četiri skoka.

Prethodno, baš protiv Detroita prilikom prvog pojavljivanja u predsezoni dao je sedam poena, protiv Šarlota je imao šest poena i osam asistencija i protiv Milvokija samo jedan poen - uz sedam uspešnih dodavanja.

Imala je Oklahoma vođstvo od 14 poena u drugoj deonici, vodila skoro celu treću, da bi Pistonsi na krilima Markusa Sasera uspeli da preokrenu.

Pomenuti igrač ubacio je čak 14 poena u poslednjoj deonici za Detroit, meč je završio sa 17, a od rezultata 97:96 Pistonsi nijednom nisu ispustili vođstvo.

Usar Tompson je sa 18 poena i osam skokova bio najbolji u pobedničkoj ekipi, Kejd Kaningem je imao 14 poena i po šest skokova i asistencija, dok se u redovima Tandera istakao Džejlin Vilijams sa 20. Džoš Gidi je brojao do 14, uz sedam skokova i asistencija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • smirela

    20. oktobar 2023 | 07:14

    trening

  • Dule

    20. oktobar 2023 | 08:26

    Koliko je ova NBA liga opuštena igra, lajt varijanta Evrolige. Mislim da ovi ameri sto dolaze u Evroligu, tek sada vide koliko je nase takmičenje zahtevnije i teže. Tamo su pobede i porazi isto, ovde je svaki poraz katastrofa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA