≫ 

Nikola Jokić upisao tripl-dabl, ispromašivao se kao nikad! Denver posle drame pao u "Gradu anđela!

 ≫ 

Jokić je predvodio Denver i ovga puta i punio sve statističke kolone, ali je promašio najveći broj šuteva na jednom meču u karijeri

Komentari

  • Miki

    7. decembar 2023 | 07:19

    Zabole me

  • Sharac

    7. decembar 2023 | 06:39

    evo sta sam napisao u julu: "Jokara je trenutno najtruntaviji kosarkas svijeta. Nba je shvatila da mora da ubrza igru. Poslusali su moje analize kako igrati protiv Jokare: visoka odbrana 4 igraca pokretni romboid naprijed cim predju na polovinu, kompletno presjecanje asistencija Jokare a bogumi i imobilizacija zbog truntavosti. U zadnjih godinu dana strahovito su ubrzali igru. Gledajte sta ce da rade Trunti u novoj sezoni, dusu ce da mu vade. Neces se ti trunto jos dugo seiriti, slusaj sta sam ti ja reka."

    • 7. decembar 2023 | 08:14

      Milan

      @Sharac

      Za tebe hitna hospitalizacija, ali sto pre to bolje dok nije kasno, ej Nba poslusao tvoje analize au majko draga sta sve hoda ovom zemljom :)))

    • 7. decembar 2023 | 08:32

      Nosmoking

      @Sharac

      “Poslusali su moje analize”..😳😳🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣njiiiiiiihaaaaaaaaaa njiiiiiiiihaaaaasssa

    • 7. decembar 2023 | 17:51

      Sharac

      @Sharac

      Naravno. Na nba.com pisao sam ima 3 ili 2 god. Detaljno dao analitiku, sta i kako protov Jokare. Sta i kako protiv debilnog Malona. I slusaj jos nesto, nesto sto sam orkrio na sinocnjoj utakmici: Jokara koristi steroide. Kad se skida sa istih tada SVE promasuje. Poslije 2 trojke na pocetku, on je dushu ispustio jer se skinuo s steroida. A zasto se skinuo? Pa zato jer se vratio Murej, takodje poznati steroidas, covjek koji kad je na steroidima zna da ubode i 51 kosh. Naravno da oni nisu jedini steroidashi, to je praksa Nba. Vidjeli ste mirnog Malona koji sve to zna, nije od juce. Ne trazi tajmout kad se prednost od 15 istopila na 10?! Ne trazi tajmout kad se jos istopila na 7 pa na 5, ej?! Tek je zatrazio kad je bilo 66:66. Zasto sam ja sve to otkrio Nba?? Pa od gadjenja. Gadno je bilo gledati tog somborskog jahaca koji promasuje sve redom. Znam druge steroidashe koji npr padnu na 33% i sl. Ali ovaj nas jahac, on je oko 15%, znaci jedino da ga truntavog podignu dvojica pa da ubode kosh. A da vidimo jel to bila sinocu utakmica?? Nije bila. Doope se odmaralo. A jel bila preksinoc utakmica? Nije bila ni preksinoc. Za pred-preksinoc nisam siguran ali mislim da ni pred-preksinoc nije bila. Gordon se poslije duzeg skidanja sa steroida vratio u tim. On cak nije ni izsimulirao povredu kao Murej. Murejeve steroide cuvaju za plejoff. Optimal Steroid Management. Ako se iko pitao zasto Jokara ne moze da dadne vise od 10 koseva u Fiba, eto mu odgovora. Zato ne igra za reprezentacion.

  • Febo

    7. decembar 2023 | 06:31

    Cini mi se da je imao 9 asistencija

    • 7. decembar 2023 | 18:04

      Sharac

      @Febo

      Imao je Triple s....e ko suvo granje. Zato je Embiid postao MVP, kad su shvatili da je Triple s....e ko suvo granje jedna fatamorgana. Mi imamo jednog cistog igraca. Rezerva je i kandidat za najboljeg sestog igraca u ligi. Njegovo ime je Bogdan Bogdanovic. Propagiram ga na sajtu Atlante i sugerisem im (posto se onaj jado Kokoshkov ziv ne cuje), da igraju D odbranu. I da ce u to D odbrani Bogdanovic i u najtezim uslovima, kada svi redom promasuju, davati 3 do 4 trojke od 10 pokusaja. A bogami i 15 pokusaja za 3 trojke kad su teski uslovi. Rekao sam im da je to put za Atlantu. Naljepio sam Bogdanovica sto igra Fiba odbranu i kad mu je cijeli tim u rasulu. Rekao sam mu Maz..ve, nisi ti majka Tereza da punis statistike nistarijama popu Janga (koji mu ne daje asistencije nego pikape) i Hantera (mrcina koja skoci jednom ili dva puta). ta se desava? Bogdan hitno udje na pola prve cetvrtine da pokrpi rupe. Medjutim cijeli tim tropa. Nemas sta ti tu vishe da igrash odbranu. Naljepio sam tu strasno Kokoshkova sto ne posavjetuje Bogdana da ne pravi od sebe mag..ca. Elem, Bogdan se tu izzrtvuje za ove mulce, koji onda u II poluvremenu pocnu da ubadaju, kada je opsti intenzitet splasnuo pola. Rezultat: drugi nabishe statistike a nas Bogdan tropa. A zasto nije prva petorka Bogdan? Pa zato sto nece da pije steroide. Treneri takve kvalitetne igrace stave u rezervu i daju im 22min igre. Nekad i vishe ako ih krene shut. Nba je tao koncipirana da se steroidi moraju uzimati inace mrka kapa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA