Vreme čitanja: oko 1 min.

Sferopulos posle poraza od Bajerna: "Nisam srećan kako smo igrali u napadu..."

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli su dobro počeli, a onda dozvolili rivalu da preokrene meč i dođe do trijumfa

  • 4
Janis Sferopulos Printscreen: Youtube/FC Bayern Basketball

Košarkaši Crvene zvezde poraženi od Bajerna iz Minhena 74:66 u 27. kolu Evroligei tako umanjili šanse za plasman među Top 10 na kraju regularnog dela sezone. 

Posle meča, svoje utiske je izneo trener crveno-belih Janis Sferopulos.

- Mislim da samo danas dobro započeli utakmicu. U napadu i odbrani smo imali dobar protok lopte. Bili smo vrlo koncentrisani na ono što smo planirali. Ali, Bajern je zategao obranu u poslednjim minutima prve četvrtine. Vratili su se, nismo uspeli to da kontrolišemo. Od tog momenta Bajern je kontrolisao utakmicu, asli smo bili u igri do poslednjeg momenta - istakao je grčki stručnjak i dodao:

- Važno je da smo se vratili iz -11, do -2. imali smo otvorene šuteve za tri poena, lej-apove, kontranapade. Mislim da je Bajern zaslužio da pobedi, ali smo mi mogli nešto više. Za nas, nisam srećan kako smo igrali u napadu. Naša produkcija nije bila dovoljna večeras imoramo da se popravimo u tom segmentu igre - istakao je Sferopulos.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA