≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi Denverovi i Jokićevi rivali slavili u borbi za vrh Zapada: Rajaković vezao i deveti poraz sa Torontom!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zakuvalo se

  • 0
Darko Rajaković Foto: Tanjug / AP

Nije prethodna noć u NBA ligi bila bogata srpskim igračima, pošto je samo Nikola Jović odigrao utakmicu na Floridi i imao sasvim dobar učinak, ali smo na ostalim frontovima videli borbu za vrh tabele u punom sjaju.

Na Zapadu se vodi grčevita borba za prvo mesto, pa je tako Oklahoma Siti Tander sedmom pobedom na poslednjih osam mečeva ostala iznad konkurenata savladavđi Toronto Reptorse u Kanadi 123:103.

Čak deveti uzastopni poraz za ekipu koju sa klupe predvodi Darko Rajaković obeležen je sa 23 poena Šaja Gildžusa-Aleksandera uz 7 skokova i  8 asistencija, dok je Grejdi Dik na suprotnoj strani dao 21.

OKC i dalje ima poraz manje od Denver Nagetsa (49-21), dok je Minesota Timbervuls održala korak slavljem nad Klivlend Kavalirsima 104:91. Majk Konli je kao u najboljim danima odigrao i ubacio 21 poen uz 6 asistencija, dok se Entoni Edvards više usmerio na druge stvari, pa je sakupio 16 poena, 13 skokova i 5 dodavanja za koševe.

Entoni Edvards i Majk Konli - Minesota Timbervulvs Foto: Tanjug / AP

I Los Anđeles Klipersi koliko toliko ostaju u trci posle trijumfa nad Portland Trejlblejzersima 125:117, obeleženim sa 31 poenom Pola Džordža!

Ostali rezultati:

Detroit - Boston 102:129

San Antonio - Memfis 97:99

Golden Stejt - Indijana 111:123

Los Anđeles Lejkers - Filadelfija 101:94

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte koš Srbina o kom bruji NBA: Ovo je dokaz da je Jokića nemoguće sačuvati

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA