Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkaši Partizana "bez reči" prošli pored novinara: Niko nije dao izjavu posle poraza od Zvezde

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi su samo prošli hodnikom ka klupskom autobusu

  • 18

Partizan je poražen u prvom meču finalne serije ABA lige od Zvezde u tesnoj završnici (82:85), posle čega je propustio prvu šansu da napravi brejk. Drugu će imati za dva dana na istom mestu.

Košarkaši crno-belih nisu bili raspoloženi da daju izjave predstavnicima medija posle utakmice, pa tako niko od prvotimaca nije stao kako bi dao komentar duela sa Zvezdom.

Prolazili su redom Aleksa Avramović, potom Kevin Panter, a na kraju i Bruno Kaboklo, a niko od njih se nije odlučio da da komentar.

Svi su samo užurbano prošli ka klupskom autobusu, tako da sa strane crno-belih, osim Željka Obradovića na konferenciji, nije bilo drugog komentara ove utakmice.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte neverovatnu završnicu Zvezde i Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dima

    13. maj 2024 | 23:53

    Ne razumem sta bi imali da kazu nakon svega sto smo vrceras mogli videti? Jednom recju sudije odradile svoj pozao i pogazili po svemu onome sto su nam oni veceras pokazali i od pobednika napravili gubitnike.

  • ISTA KAZNA

    14. maj 2024 | 02:08

    Sad da ste pametni (svi mediji) da ne prenesete nijednu izjavu ni kad pobede sledeću, a ni do kraja finalne serije (sem Željkovu), pa ce se naučiti pameti. Sramno! Da li bi Ledej, Panter, Naneli i ostali (navodim namerno samo Amerikance) smeli u NBA da prođu pored sedme sile i ne daju odgovor na pitanje? Odmah bi dobili po džepu... A, ovde, umišljene zvezde rade sta hoće.

  • Slobodan

    14. maj 2024 | 06:14

    Bolje častan poraz, nego nečasna pobeda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA