Vreme čitanja: oko 1 min.

Aco Petrović objavio spisak: Brazilce na kvalifikacijama za OI predvode Jago i Kaboklo

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brazilski nacionalni tim deluje veoma dobro...

  • 0
Bruno Kaboklo, Jago dos Santos, košarkaška reprezentacija Brazila Foto: SILVIO AVILA / AFP / Profimedia

Selektor Brazila, Aleksandar Petrović, objavio je spisak igrača za predstojeći kvalifikacioni turnir koji će se održati u Letoniji početkom jula, gde će šest nacionalnih timova trčati za jednu vrednu vizu koja ih može odvesti na Olimpijske igre.

Među odabranima su Marselinjo Uertas, Raulzinjo, Jago dos Santos, Elinjo Karozo, Aleksej Borges, Žoržo do Santoš, Didi Lauzareda, Vitor Benite, Leo Merindli, Žui Deodato, Gabrijel Žao, Bruno Kaboklo, Žui Santoš, Tom Soareš, Lukas Dias, Žoao Markolo i Kristijalo Felisio - igrači na koje selektor Brazila, Aleksandar Petrović, računa za ovaj važan turnir.

Neki igrači sa spiska su sada već u godinama, pa je pitanje na kom nivou će moći da pomoglu u pokušaju kvalifikacija, ali tu su neke nove i mlade nade, koje bi trebalo ovaj tim da vode godinama.

Brazil će se takmičiti u grupi sa Crnom Gorom i Kamerunom, dok će drugu grupu činiti Letonija, Gruzija i Filipini. Samo pobednik turnira stiče pravo da predstavlja svoju zemlju na Olimpijskim igrama u Parizu.

(Telegraf.rs)

Video: Jago dos Santos posle pobede Zvezde nad Partizanom u prvom meču finala ABA lige

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA