≫ 

Ušli smo u dolinu gladnih u Manili: Sirotinja na Filipinima samo ovo sebi može da priušti kako bi preživela

 ≫ 

"Nisi siromašan ako nemaš novac, već ako nemaš snove".

Komentari

  • 11 godina....u Manili....neko ko zna

    29. avgust 2023 | 19:55

    Postovani Sasa, kao neko ko je ziveo 11 godina u Manili ( nedavno otisao) citanje vaseg teksta me nateralo da napisem koju rec. Nema ulica gladnih u Manili, to sto ste vi videli je sasvim normalno i sluzi za ljude koji rade kao vozaci autobusa, dzipnija, tricikla i ostalih da kupe nesto za pojesti. Nemojte predstavljati Filipine kao siromasnu i bednu drzavu. Molim vas posetite Makati, BGC, complex MOA sa MOA arenom. Sta vise, posetite Entertainment City nedaleko od MOA arene i napisite koju rec o najboljim hotelima u Aziji...Okada Manila hotel 5 zvezdica vredan preko 2 miljijrdi dolara, City of Dreams ili Solaire. Ostrva kao sto su Boracay i Palawan su mesta koja su neopisivo lepa. Za nekog ko cita vas tekst stice utisak da Filipinci nemaju sta da jedu sto nije istina. Pozdrav i savako dobro.

    • 29. avgust 2023 | 20:15

      Turista

      @11 godina....u Manili....neko ko zna

      Kao osoba koja je u braku sa filipinkom i skoro svake godine ju redovno posećujem. Ima nešto istine u tome što kažeš. Prvo hoteli jesu napucani skupi ali nisu filipinski Filipinci rade kao radnici menjaju posteljinu itd...prvo vidi kao populacija šta poseduju a koliko je bogatih kanađana i Engleza tamo. I naravno priroda je predivna.

  • Djoko

    29. avgust 2023 | 19:21

    Ok, ima ovoga na Filipinima ali ima i u drugim azijskim zemljama a ima i na Balkanu. Ovo izgleda kao reportaza da bi se sirotinja u Srbiji bolje osjecala. Daj napisite o onim stvarima u Manili sto nema u Srbiji a vjerovatno nece nika ni biti. Pasay City, Makati, Skyway, SM malls. Ako imas para za kartu Filipini nisu losa turisticka destinacija. Plaze na Boracay i Visayas su kao raj na zemlji.

  • Činjenice

    29. avgust 2023 | 17:43

    Šta reći o Filipinima. Kad imaju preko 7000 ostrva i populaciju preko 150miliona. Znam lično gomilu Filipinaca koji nikad nisu videli veš mašinu ili mikrotalasnu. Imaju doktore na svakom 5tom ostrvu. To je tuga. I svaki drugi muškarac ima je gej.ne poznajem ni jednog Filipinaca da zna da pliva što je jako zanimljivo jer većina njih iako žive na ostrvima nemaju pristup plažama jer su otkupljene od strane hotela. Zanimljiva nacija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA