≫ 

Navijač CSKA u majci Grobara došao u Arenu među Delije: Reakcija navijača Zvezde bila je momentalna (FOTO)

Očekivan potez pristalica crrveno-belih posle provokacije gostiju

  • 22

Košarkaši moskovskog CSKA imali su podršku od oko dvadesetak navijača u novobeogradskoj "Areni", ali oni su mogli vrlo loše "da se provedu" zbog provokativnih obeležja koje su imali sa sobom.

>>> Đoković stigao u Arenu, Delije ga pozdravile aplauzom! (VIDEO)

Nije sporna bila zastava "armejaca" koju su okačili na ogradi iza klupe gostujućeg tima, već majica koju je nosio jedan od njih - sa obeležjima njima bratske navijačke grupe, Grobara.

Naravno, takav je odmah izazvao momentalnu reakciju pojedinih navijača Zvezde, pa su neki od njih odmah krenuli ka grupi ruskih navijača.

Nije, srećom, došlo do nemilih scena i nasilja, sve je rešeno dijalogom, pa su gosti nedugo potom uklonili transparente sa ograde.

Međutim, kada se situacija malo primirila, a navijači Zvezde se vratili na svoje pozicije i utakmica krenula svojim tokom, pristalice CSKA su vratile zastave i u nastavku bez provokacija bodrile svoj tim.

Podsetimo da je Zvezdin "kop" u Areni bio oslabljen za deo onih najvatrenijih navijača koji su u toku dana bodrili fudbalere u Čačku na utakmici sa Borcem.

Foto: Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    15. novembar 2017 | 22:13

    Zasto mislite da je provokacija!? To je Partizanov bratski klub, kao i PAOK. I ja sam na derbi sa Zvezdom jednom isao u dresu CSKA. Dresovi Partizana su cesti na utakmicama CSKA u Moskvi.

  • Voja

    15. novembar 2017 | 21:04

    Sramota za Delije...Idu u Cacak a ne dolaze da gledaju sampiona Evrolige. Kada ce Zvezda da igra Ligu sampiona? Nikada, ali okej gledajte Cacak, Surdulicu Sabac....

  • Tito,Krcun,Komar,Medaric,Nusref,Robert,Refik..

    15. novembar 2017 | 21:06

    Oni su u Cacku bodrili sudiju Obradovica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA