≫ 

Huligani nisu divljali samo u Beogradu: U Francuskoj je gorelo od žestokog uličnog rata policije i vandala (VIDEO)

Nezadovoljni novim porazom ekipe, najagresivniji navijači Sent-Etjena divljali ispred stadiona

  • 0

Dok se u Srbiji još prebrojavaju ranjeni sa poslednjeg derbija, u Francuskoj je zavarničilo - u bukvalnom smislu.

>>> Ko je i zašto hteo da preuzme Jug? Došli su identično obučeni i napali "šipku" kad se najmanje očekivalo! Hronologija krvave tuče među Grobarima i propalog puča na derbiju! (VIDEO)

Ponovo fudbal i još jedno navijačko nasilje dogodilo se na ulicama Sent-Etjena, pred zidinama stadiona "Žofroa Gišar" gde je domaći tim, u petak uveče, pretrpeo težak poraz od Monaka (0:4) što je razgnevilo pristalice "Zelenih".

Najveći neredi dogodili su se odmah po njihovom izlasku sa stadiona, huligani su napali policiju jakim pirotehničkim arsenalom, od baklji preko raketa, pa je sve u jednom trenutku, za neupućene, delovalo kao novogodišnji spektakl, ali bilo je daleko od toga.

Agresivni vandali kidisali su na organe reda, u par navrata ih naterali u povlačenje, međutim situacija je dovedena pod kontrolu uz jake napore i pritisak na izgrednike iz više pravaca.

Iz predostrožnosti, policija je morala da stane i u zaštitu fudbalera ispred čijih je svlačionica postavljena straža za "ne daj Bože", jer je bilo informacija da će huligani probati da upadnu u klupske prostorije.

Pogledajte kako je bilo u petak uveče u Sent-Etjenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA