≫ 

Kimi ispunio obećanje za Svetog Jovana! Svi Grobari su se ovo pitali pred Partizanov meč protiv Cibone! (VIDEO)

Bivši vođa Juga, koji se vratio na tribinu kao ''disident'' imao je i najavu za meč protiv Cibone koji se igra na veliki praznik

  • 11

Košarkaši Partizana u Pioniru igraju veliki derbi protiv Cibone, kojim je značajan za crno-bele da ostanu u trci za plej-of ABA lige.

Mnogi su se pred meč više interesovali kakvo će biti dešavanje na tribinama, nakon poslednje utakmice na kojoj je Partizan bio domaćin, gde je došlo do razjedinjenog navijanja Grobara, koji su se podelili na aktuelnu garnituru na Jugu i disidente okupljene oko bivšeg vođe Miloša Radisavljevića Kimija.

>>> Ovo je prava istina o Alkatrazu: Kimi otkrio šta se desilo sa glavnom grobarskom grupom (VIDEO)

Slušajući njegove reči za ovu utakicu u poslednjem intervjuu koji je dao za Balkan Info, moglo se očekivati da na ovoj utakmici njega i njegove ekipe ne bude druge strane, jer je ranije dogovoreno da ne idu na ovaj meč ne idu jer je velika slava Sveti Jovan.

- Moj povratak je definitivan. Nisam mogao tek tako da idem na utakmice, jer dođem sa kartom i ne puste me da uđem. Nije to moj povratak, već povratak svih iskrenih navijača Partizana. Dovoljno je samo da pogledate ko je na tribini kod njih, a ko je kod nas.

- Mogu samo da pozovem sve navijače, sledeća utakmica je na Svetog Jovana, tada smo se dogovorili da ne idemo na tu utakmicu, jer i da je redovno stanje ne bi se išlo u velikom broju kada su te velike slave kao Sveti Jovan i Sveti Nikola, pa ćemo nažalost tu utakmicu da preskočimo. Ali sledeća utakmica je već protiv Mege (4. februar) i pozivam sve navijače da dođu da budu sa nama - poručio je Kimi tokom poslednjeg gostovanja u intervjuu za Balkan Info kanal.

Pogledajte kako je izgledao sukob Grobara u Pioniru kada je deo navijača bojkotovao minut ćutanja za Saleta Mutavog:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    20. januar 2018 | 20:35

    Kada dilujes drogu ne setis se Boga i svih Svetaca. Unistavate zivote mladih i njihovih porodica. Talog naseg drustva ima medijsku paznju, strasno

  • Knjaz Miloš

    20. januar 2018 | 19:45

    On je dripac ..... koji smo mi dripci DA njega slusamo..... njemu je resto...znamo....gde .... u ćuziii

  • Nscz

    20. januar 2018 | 21:38

    Jug vam kontrolisu Cigani i narko dileri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA