Pogledajte reakciju vođe navijača CSKA kada je video koreografiju Delija: Hteo je najjače da pokrene pesmu, a onda se okrenuo i pogledao ka Severu (VIDEO)

Slika koju su na startu meča na Marakani napravili najvatreiji navijači crveno-belih nije ostavila ravnodušnim ni goste iz Moskve

  • 2

Navijači Zvezde još jednom su pomerili standarde u navijačkom svetu kada su u pitanju koreografije. Na utakmici protiv CSKA videli smo pravo navijačko remek-delo na Severu, koje nije ostavilo ravnodušnim ni gostujuće navijače iz Rusije.

Kada je na startu meča Sever ukrasila slika gladijatora sa grbovima Zvezde i Spartaka iz Moskve, uz gromoglasan huk i pesmu ''Pune tribine ludih navijača'', na trenutak su sa pesmom stali i navijači CSKA.

>>> Sramotan potez navijača Zvezde tokom minuta ćutanja na Marakani: Isprozivao huligane CSKA, a iznervirani Rusi mu nisu ostali dužni (VIDEO)

Njihov vođa se pripremao da baš u tom trenutku, sudeći po gestikulaciji, najjače povede navijanje, ali čuvši huk Severa, okrenuo se i nekoliko sekundi je gledao u koreografiju Delija i rukom je pokazivao da se još ne počinje sa pesmom.

Tek nakon određenog vremena dao je znak da se počne sa navijanjem.

VIDEO: Delija vređao navijače CSKA tokom minuta ćutanja, oni mu odgovorili vređanjem Zvezde

VIDEO: Kako su Delije pesmom na ruskom vređale navijače CSKA

VIDEO: Pogledajte kako su navijači CSKA odgovorili na prozivku Delija

VIDEO: Pogledajte najmisterioznijeg navijača CSKA na Marakani

Daljinac

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    14. februar 2018 | 21:56

    Научиће се и они нечему од најбољих, ко и ови њихови.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA